Bussi Live – Linja-autot kartalla

Katso linja-autot kartalla. Paljon toivottu ja odotettu Bussi Live palvelu on nyt täällä!

Onko ruuhkainen päivä ja olet miettinyt, missähän kohtaa linja-auto on tulossa? Tai juoksitko suoraan pysäkille katsomatta aikatauluja ja tarvitset heti tiedon, missä bussi on tulossa? Tällöin olet varmasti kaivannut ajantasaista tietoa linja-auton sijainnista. No, nyt tähän on ratkaisu ja matkasi helpottuu.

Uutiskirjeemme tilaajat ovat jo päässeet testaamaan Bussi Live:ä ja palautteet ovat olleet positiivisia. Joko sinä olet tilannut uutiskirjeemme?

Mitä näet Bussi Live-palvelusta?

Uudesta Bussi Live-palvelustamme tarkistat nopeasti Nurmijärven joukkoliikenteen linja-autojen sijainnit kartalla ja seuraat linja-autojen kulkua. Klikkaa Bussi Live-palveluun ja seuraa bussien liikennöintiä reaaliajassa verkossa.

Linja-autoissamme on paikannuslaitteet, joista linja-auton sijainti saadaan reaaliaikaisesti kartalle.  Bussi Live:n paikkatieto kattaa lähes kaikki liikennöimämme linja-autot.  Automme liikennöivät Nurmijärven, Klaukkalan, Rajamäen, Röykän, Kiljavan, Hyvinkään, Hyrylän, Korson ja Helsingin välillä. Linjan 45 (Klaukkala/Nurmijärvi) – Rajamäki – Hyvinkää) autojen, joita Hyvinkään Liikenne ajaa, sijaintia ei ole mahdollista nähdä Bussi Live:stä. Kartta näyttää linja-autojen linjanumerot ilman kirjaimia eli 455A näkyy 455.

Miten käytät Bussi Live:ä?

Liikkeellä ollessasi näet Bussi Live:stä, missä kohtaa linja-autot kartalla ovat. Palvelua voit käyttää älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Et tarvitse erillistä sovellusta tai kirjautumista.

Vastuuvapauslauseke

Korsisaari-yhtiöt pyrkii aina Bussi Live:n toimivuuteen ja ajantasaisuuteen. Korsisaari-yhtiöt ei kuitenkaan anna takuita sivun saatavuudesta, toimivuudesta ja virheettömyydestä. Korsisaari-yhtiöt ja sen sisällöntoimittajat eivät ole vastuussa, jos jokin Bussi Live-internetpalvelussa esitettävä sisältö aiheuttaa välittömiä tai välillisiä vahinkoja tai menetyksiä käyttäjälle tai muulle internetpalvelun sisältöön tutustuneelle henkilölle.