Tilausajo luotettavasti pitkällä kokemuksella

Tilausajo vuosikymmenten vankalla kokemuksella Korsisaarelta. Kerro meille toivomaasi kuljetukseen liittyvät yksityiskohdat, niin myyntitiimimme tekee juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen. Tilaamalla meiltä tilausajon, saat käyttöösi koko monipuolisen kalustomme, josta varmasti löytyy tarpeisiinne sopiva linja-auto, pikkubussi tai taksi. Toteutamme myös tapahtumakuljetuksia mielenkiintoisiin tapahtumiin. Ole siis yhteydessä palvelevaan ja asiantuntevaan myyntiimme, ja räätälöimme juuri toiveidesi mukaisen ikimuistoisen tilausajon sinulle ja ystävillesi tai vaikkapa työporukallesi.

Korsisaaren ammattitaitoiset kuljettajat ovat aina valmiina tilausajoon.

Kerro meille tarkemmat tiedot kuljetuksesta

Laskemme tarjouksen juuri sinulle räätälöidylle tilausajolle.

Tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla tilausajon kuulumisista!

Mitä tilausajoon kuuluu?


Tilausajomme sisältää monia etuja, joiden avulla varmistat itsellesi ja seurueellesi mukavan, turvallisen ja joustavan matkan. Kun varaat tilausajon Korsisaarelta, saat aina osaavan henkilökuntamme ammattitaitoista palvelua niin myynnissämme kuin kuljettajiemme kyydissä laadukkaan kalustomme matkassa. Asiantunteva myyntimme suunnittelee halutessasi puolestasi reitit ja aikataulut kuljetustanne varten – ei turhaa stressiä! Koko tilausajokalustoamme huolletaan säännöllisesti. Varatessasi tilausajon Korsisaarelta voit olla kyydissämme rauhallisin mielin, sillä kaikki kuljettajamme ovat ammattitaitoisia, palvelevia ja ystävällisiä. Kuljettajamme tunnistat Korsisaari-univormusta. Kysy lisää myynnistämme, jos seurueenne tarvitsee palvelua jollakin toisella kielellä kuin suomeksi! Lisäksi tilausajojemme hintaan kuuluu 24/7 puhelinpalvelumme, joka palvelee teitä silloin, kun haluatte tehdä muutoksia kuljetukseenne tai teillä on muita lisätarpeita tilausajoonne liittyen. Haluamme tarjota teille päivän parhaan mahdollisen hinnan, ja siksi tarkastelemme myös muiden ajojemme aikatauluja tätä silmällä pitäen! Meillä on myös lukuisia sopimusasiakkaita. Mikäli olet kiinnostunut sopimusasiakkuudesta, olethan yhteydessä myyntiimme.

Mitä tilausajon hinta sisältää?

  • Ammattitaitoisen henkilökunnan
  • Reittien ja aikataulujen suunnittelu puolestasi kuljetusta varten
  • Säännöllisesti huolletun ja siistin linja-auton, pikkubussin tai tila-auton
  • Ammattitaitoisen kuljettajamme, jonka tunnistat yhteinäisestä työasusta ja nimikyltistä
  • 24/7 puhelinpalvelumme mahdollisia muutoksia tai lisätarpeita varten
Korsisaaren tilausajo kuljettajat tunnistaa yhtenäisestä työasusta.
Korsisaarelta saat tilausajon avaimet käteen periaatteella.

Tilausajot, avaimet käteen -paketti

  • Kaikki tarvittavat varaukset kerralla, yhdellä yhteydenotolla kauttamme
  • Lippujen tai paikkojen varaukset nähtävyyksiin, museoihin, teatteriin – vain taivas on rajana!
  • Matkaoppaat kohteisiin
  • Matkanjohtaja mukaan reissuun Korsisaaren kautta
  • Ruoka- ja juomatarjoilut toiveidenne mukaan päivän ajaksi autoon tai ruokailun varaaminen muualle joko kohteeseenne tai matkan varrelle

Milloin tilausajo kannattaa?

Tilausajo on suuri apu monessa tilanteessa, ja antaa sinulle rauhan huolehtia muista asioista – osaava ja tarkka henkilökuntamme hoitaa kaikenlaiset tilausajot vuosikymmenten kokemuksella. Tilausajo on erityisen hyvä vaihtoehto etenkin silloin, kun…

Kun valitset tilausajon Korsisaarelta, sinun ei tarvitse miettiä laina-auton vakuutuksia. Tilausajo on yksityisautoilua ympäristöystävällisempi valinta! Me Korsisaarella haluamme olla mukana tekemässä ekologisesti kestävämpää maailmaa. Lue lisää vastuullisuus-osiostamme!

Haluatko kysyä lisää? Ota yhteyttä ammattitaitoiseen ja palvelevaan myyntiimme!

+358 9 8789 9050

myynti@korsisaari.fi

Korsisaaren myynti palvelee kaikissa tilausajo asioissa.

Millaisin arvoin me järjestämme tilausajoja?

Meille Korsisaarella on erityisen tärkeää, että tarjoamme laadukasta asiakaspalvelua ja toimimme turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Kalustomme on ennen kaikkea turvallinen ja siisti. Automme siivotaan aina ennen tilausajoa. Turvallisuudesta huolehtii oma korjaamomme, jossa autojamme huolletaan päivittäin. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia. He pitävät yllä ja kehittävät ammattitaitoaan asiakaspalvelu- ja turvallisuuskoulutusten sekä direktiivipäivien avulla. Lisäksi meillä on käytössä laatu- ja ympäristöjärjestelmät, joilla varmistamme turvallisen, laadukkaan ja kestävän palvelun. Yhtiöillemme on näistä osoituksena myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti ja ISO 14001 -ympäristösertifikaatti sekä työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmäsertifikaatti ISO 45001. Haluamme tarjota ensiluokkaista, ammattitaitoista ja iloista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Vastuullisuus-osiossamme esittelemme sertifikaatit tarkemmin.

Korsisaaren ammattitaitoiset kuljettajat ovat aina valmiina tilausajoon.

Kerro meille tarkemmat tiedot kuljetuksesta

Laskemme juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen tilausajolle

Missä järjestämme tilausajoja?

Varikkomme ja toimistomme sijaitsee Nurmijärvellä Uudellamaalla, ja siksi pystymme tarjoamaan tilausajoja todella kilpailukykyiseen hintaan erityisesti Helsingissä, pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. Ajamme tilausajoja kuitenkin ympäri Suomen ja tarvittaessa myös ulkomailla! Pyrimme toteuttamaan juuri toiveidenne mukaisen tilausajon sijainnista ja matkakohteestanne riippumatta. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä kaikenlaisissa tilausajotarpeissa. Kysy lisää palvelevalta ja ammattitaitoiselta myynniltämme!

Millainen tilausajokalusto meiltä löytyy?

Meillä Korsisaarella on laaja, monipuolinen ja kattava kalusto, josta löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseenne sopiva auto. Meillä on kaikenkokoisia autoja nelipaikkaisesta henkilöautosta jopa 61-paikkaiseen isoon linja-autoon. Lisäksi meiltä löytyy hissillä varustettuja 8-paikkaisia tilatakseja, jotka sopivat erityisesti esteettömiin kuljetuksiin. Erikoisuutena meiltä löytyy myös Setra S6 -museobussi, jos haluat tilausajoon historian havinaa ja vanhan ajan tunnelmaa! Olemme ylpeitä monipuolisesta kalustostamme. Kalustoamme huoltavat oman korjaamon väkemme lisäksi myös merkkikorjaamot. Kalusto-sivulla voit tutustua autoihimme tarkemmin! Huomaathan, että sivuilla ei esitellä koko kalustoamme, vaan joitakin esimerkkejä. Tarkat tiedot eri autoistamme saat myynniltämme. Kysy siis rohkeasti, jos mielessäsi on jokin tietynlainen linja-auto, tila-auto tai henkilöauto, sillä autamme mielellämme juuri teille sopivan kuljetusvaihtoehdon löytämisessä.

Myyntimme palvelee kalustoon liittyvissä kysymyksissä mielellään!

+358 9 8789 9050

myynti@korsisaari.fi

Korsisaaren monipuolisesta kalustosta löytyy varmasti jokaiselle sopiva auto tilausajoon.

Miksi kannattaa valita meidät?

Tilausajot ovat meille Korsisaarella sydämen asia. Saat meiltä aina ammattitaitoista, ystävällistä ja joustavaa palvelua kaikkiin tilausajotarpeisiisi. Hoidamme mielellämme kaikenlaiset tilausajot jo vuosikymmenten vankalla kokemuksella. Perheyhtiönä asiakkaiden tyytyväisyys ja laadukas asiakaspalvelu, turvallisuus sekä ympäristöystävällisyys ovat toimintamme kulmakiviä sekä tärkeimpiä arvojamme Korsisaarella. Panostamme monipuolisuuteen ja korjaamomme väki pitää hyvää huolta kalustostamme, ja olemmekin siitä hyvin ylpeitä. Saat meiltä asiantuntevaa tilausajopalvelua, oli kyseessä sitten kokousmatka, luokkaretki, pelimatka tai vaikka vapaa-ajan retki. Älä siis epäröi kysyä myynnistämme lisää, jos olet tilausajon tarpeessa!

+358 9 8789 9050
myynti@korsisaari.fi

Korsisaaren tilausajoon on mahdollista tilata eväät matkan ajaksi.

Millaisia oheispalveluita tilausajoon?

Tilausajoon on mahdollista saada paljon erilaisia oheispalveluita. Meidän kauttamme voit tilata esimerkiksi virvokkeita ja eväitä matkalle mukaan. Lisäksi voimme varata teille ruokailun myös matkan varrelle haluamaanne ravintolaan tai matkakohteeseenne.  Teemme halutessanne kaikki varaukset yhdellä kerralla, yhdellä yhteydenotolla! Voit varata kauttamme myös liput tai paikat erilaisiin nähtävyyksiin, museoihin, teatteriin tai vaikka huvipuistoon! Kysy lisää myynniltämme. Lisäksi voimme varata matkaoppaat kohteisiin sekä matkanjohtajan Korsisaaren kautta.

Jäikö jokin vielä epäselväksi? Palveleva myyntimme auttaa sinua mielellään!

+358 9 8789 9050

myynti@korsisaari.fi

Haluatko pysyä ajan tasalla myyntimme kanssa? Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme! Lähetämme muutaman kerran vuodessa kuulumisiamme – ei siis pelkoa sähköpostisi täyttymisestä tai turhasta spämmistä. Muistuttelemme uutiskirjeen tilaajia myös sesonkien alkamisesta, jotta voit varmistaa juuri sinulle parhaan päivän toiveidesi tilausajoa varten, sillä sesonkien aikaan automme ovat jatkuvasti ajossa.

Tapahtumakuljetukset

Tapahtumakuljetukset onnistuvat kauttamme sujuvasti. Meillä on kokemusta monien erilaisten tapahtumakuljetusten järjestämisestä niin festareille, konferensseihin, urheilutapahtumiin kuin erilaisten organisaatioiden tapahtumiin. Asiantunteva henkilökuntamme räätälöi tapahtumakuljetukset juuri haluamaasi tapahtumaan kaikki tarpeesi huomioiden. Jos olet itse järjestämässä omaa tapahtumaa, keskustelemme mielellämme kanssasi tapahtumaasi liittyvistä yksityiskohdista. Monipuolinen kalustomme kuljettaa niin pienen kuin suurenkin ryhmän vaivatta tapahtumaan kuin tapahtumaan. Mikäli tarvitset kuljetusyhteistyökumppania, ota yhteyttä osaavaan myyntiimme! Toteutamme myös päiväretkiä asiakkaiden toiveiden mukaan. Räätälöimme mielellämme juuri toiveidesi mukaisen ikimuistoisen retken sinulle ja ystävillesi tai vaikkapa työporukallesi.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntevaan myyntiimme!

+358 9 8789 9050

myynti@korsisaari.fi

Korsisaaren tapahtumakuljetukset kuljettaa sinut turvallisesti perille tapahtumaan.