Joukkoliikenteen reitit

Koulupäivinä ajettavat linjat

Naisella avattuna puhelimessa Korsisaaren sovellus.

Korsisaari-sovellus

Olethan jo ladannut Korsisaari-sovelluksen puhelimeesi? Korsisaari-sovelluksesta löydät Nurmijärven joukkoliikenteen liput ja ajankohtaiset tiedotteet – kaikki kätevästi yhdestä paikasta. Kun sallit ilmoitukset, saat ilmoituksen puhelimeesi, kun uusi ajankohtainen tiedote julkaistaan. Korsisaari-sovellus-osuudesta löydät ohjeita sovelluksen käyttöön.

Bussi-Live

Enää ei tarvitse arpoa pysäkillä onko bussi tulossa ja missä kohtaa. Voit seurata bussin kulkua Bussi-Liven kautta. Bussi-Live näyttää linja-auton sijainnin kartalla reaaliajassa.

Poika kävelee bussipysäkille ja tarkistaa linja-auton sijainnin Bussi-Livestä.

Valitse itsellesi sopiva lippu

Mietitkö mikä olisi sinulle sopiva lipputuote? Korsisaaren myymät kerta-, sarja- ja kausiliput sekä lippujen hinnat löydät Liput ja hinnat -osiosta. Oli matkustustarpeesi Nurmijärven joukkoliikenteessä sitten säännöllistä tai epäsäännöllistä, löydät varmasti itsellesi sopivan lipputuotteen.

Matkahuollon reittiopas

Etkö ole varma mikä pysäkki on lähin, jolta pääset määränpäähäsi? Matkahuollon reittioppaaseen voit syöttää lähtöpaikan osoitteen ja määränpääsi. Reittiopas kertoo sinulle sopivan reitin, opas neuvoo sinut oikealle pysäkille ja kertoo mahdolliset vaihtopysäkit, jos vaihto on tarpeellinen.

Ohjeita matkustajalle Nurmijärven joukkoliikenteeseen

Mietityttääkö lastenvaunujen kanssa matkustaminen? Miten vaihto linja-autosta toiseen tulisi hoitaa? Mitä tarkoittaa arvioitu ohitusaika ja miksi sellaisia on? Mietitkö, voitko matkustaa lemmikin kanssa Nurmijärven joukkoliikenteessä? Olemme koonneet matkustajien kysymyksiä ja vastauksia kysymyksiin Ohjeita matkustajalle -osioon.

Kivenkyyti-palveluliikenne

Kivenkyyti palvelee Nurmijärven kunnan taajamissa arkipäivisin kutsupohjaisesti. Kivenkyydillä ei ole ennalta määrättyä reittiä tai aikataulua. Saat tilattua Kivenkyydin omien tarpeidesi mukaisesti palveluaikojen puitteissa, soittamalla 09 274 6900. Puhelinnumero palvelee arkisin klo 7:00– 17:00 välisenä aikana. Tilaukset Kivenkyytiin kannattaa tehdä viimeistään tunti ennen suunniteltua matkaa. Katso kartasta Kivenkyydin palvelualueet.

Kivenkyyti palvelee Nurmijärven alueella kutsupohjaisesti.

Kivenkyydin palveluajat:

  • Klaukkala klo 8:45– 11:00 ja 12:00–14:30
  • Nurmijärven kirkonkylä klo 9:40–11:10
  • Rajamäki klo 10:25–11:30 ja 12:15–14:40

Tervetuloa kyytiin!

Lue lisää Kivenkyydistä

Korsisaaren matkakorttia voi ladata lisää verkkokaupan kautta.

Osta matkakortti

Haluatko käyttää joukkoliikenteessä perinteistä matkakorttia? Korsisaaren matkakortille saat ladattua lähes kaikki myynnissä olevat lipputuotteet sekä arvoa. Arvolla maksettaessa maksat saman hinnan, kuin jos ostat kertalipun kuljettajalta. Siirry verkkokauppaan ostamaan itsellesi Korsisaaren matkakortti.