Työsuhdematkakortti

Korsisaaren työsuhdematkakortille lipun ostossa tai arvon latauksessa voit hyödyntää työnantajan työsuhde-etua.

Osta työsuhdematkakortti

 

Työsuhdematkakortti on henkilökohtainen. Voit ostaa kortille sarja- tai kausilipun sekä ladata kortille myös arvoa. Työsuhdematkakortin voi tilata vain Korsisaaren verkkokaupan kautta. Tilauksen yhteydessä rekisteriin ja kortille tallennetaan työnantajan nimi sekä työntekijän syntymäaika.

 

Korsisaaren työsuhdematkakortti kelpaa Korsisaari-yhtiöiden autoissa. Korttipohja maksaa 5 € ja huolellisesti säilytettynä kestää käytössä vuosia. Työsuhdematkakortin oston yhteydessä voit ostaa kortille säilytyskotelon. Säilytyskotelo on mahdollista tilata valkoisena tai sinisenä. Kotelon toisella puolella on heijastin, joka on oiva apu linja-auton pysäytyksessä pimeällä.

Valitse alta minkä lipputuotteen haluat kortillesi

Muista lisätä kassalla lisätietoihin työnantajayrityksesi sekä syntymäaikasi. Nämä tiedot tallennetaan rekisteriin kortin tietoihin.

Lisätietoja työsuhdematkakortista

 

Työsuhdematkakortti toimitetaan ilman voimassa olevaa lipputuotetta. Teknisten syiden takia kortille tulee kuitenkin luoda lipputuote, minkä vuoksi valinta tulee tehdä verkkokaupassa. Työsuhdematkakorttia voit ladata vain Nurmijärven alueen R-kioskeilla, jolloin voit hyödyntää myös työsuhde-etuasi (Eazybreak-työmatkaetu, Smartum-työmatkaetu, ePassi-työmatkaetu ja Edenred-luottokortti). Korttia noudettaessa ja aina latauksen yhteydessä tarkistetaan ostajan henkilöllisyys.

Kausilippujen kausi ja sarjalippujen voimassaolo aktivoituu vasta ensimmäisestä leimauksesta autossa.

Jos sinulla kysyttävää työsuhdematkakortista, voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla matkakortit@korsisaari.fi tai lähettää viestin palautelomakkeen kautta. Käsittelemme viestit saapumisjärjestyksessä.

Lue Korsisaaren matkakortin käyttöehdot.

Oletko työnantaja?

 

Työnantaja voi tehdä laskutussopimuksen työsuhdematkalipusta Nurmijärven Linja Oy:n kanssa. Työnantaja ostaa lipun suoraan työntekijän käyttöön esimerkiksi vuodeksi. Lataa sopimuspohja käyttöösi ja lähetä täytetty sopimus osoitteeseen matkakortit@korsisaari.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään Työsuhdematkalippu ja yrityksen/yhdistyksen nimi.

Lataa laskutussopimuspohja

Korsisaari tekee työntekijöille henkilökohtaiset matkakortit ja lataa niille liput määräajaksi työnantajan tilauksen mukaan esimerkiksi vuodeksi kerrallaan.

Ensimmäisen ladatun kauden loputtua joko työnantaja tai -tekijä käy Korsisaaren varikolla lataamassa kortille uuden kauden. Latausta varten mukaan tarvitaan työnantajan sopimus tai kopio sopimuksesta. Nurmijärven Linja Oy perii laskutettavasta työsuhdematkalipusta laskutuslisän sekä mahdolliset postituskulut.