Lipputuotteet – matkalippu joukkoliikenteen linja-autoihin

Korsisaaren linja-autoissa voit valita itsellesi sopivat liput, joilla matkustat. Valitse itsellesi sopiva lippu sen mukaan, kuinka usein linja-autoja käytät. Voit valita kertalipun, sarjalipun tai kausilipun välillä. Kaikki alla mainitut lipputuotteet käyvät maksuvälineinä Korsisaari-yhtiöiden ajamassa joukkoliikenteessä. Linja-autonkuljettajilla on oikeus tarkistaa matkaliput ja niiden voimassaolot myös matkan aikana, joten pidäthän huolta lipustasi koko matkan ajan. Liputtomat matkustajat voidaan poistaa kyydistä.

Kertalippu sopii satunnaisesti linja-autolla matkustavalle. Kertalippu oikeuttaa yhteen matkaan linja-autoissamme (vaihdolla tai ilman). Puolenyön jälkeen (klo 0:06–04:40) on voimassa yölippuhinnat. Kertalipulla on mahdollista matkustaa Korsisaaren vaihtoyhteydellä. Tällöin vaihtoyhteyden kuljettajalle näytetään aktiivinen lipputuote tai luovutetaan vaihtolippu.

Kertalippu sovelluksesta

Kertalipun ostamisen jälkeen sinulla on 180 minuuttia aikaa aktivoida lippu käyttöön. Lipun voimassaoloaika on 90 minuuttia, jonka aikana matka tulee tehdä. Voimassaoloajan puitteissa vaihto Korsisaaren autosta toiseen onnistuu näyttämällä aktiivista lippua kuljettajalle. Lue lisää sovelluksesta.

 • Hinta 7,10 € (yölähdöt 16,00 €)

Nurmijärven kunnan sisäinen matkalippu sovelluksesta

Kunnan sisäinen lippu on myynnissä arkisin klo 10–14 ja 18–24. Lipun ostamisen jälkeen sinulla on 60 minuuttia aikaa aktivoida lippu käyttöön. Lipun voimassaoloaika on 60 minuuttia, jonka aikana matka tulee tehdä. Voimassaoloajan puitteissa vaihto Korsisaaren autosta toiseen onnistuu näyttämällä aktiivista lippua kuljettajalle. Lue lisää sovelluksesta.

 • Hinta 4,90 €

Duo-lippu sovelluksesta

Duo-lippu sisältää Korsisaaren kertalipun ja valitsemasi HSL-vyöhykelipun. Saat molemmat liput käyttöösi yhdellä ostokerralla. Ostamisen jälkeen sinulla on 180 minuuttia aikaa aktivoida liput käyttöön. Voit itse valita kumman lipun käytät ensin. Korsisaaren kertalipun voimassaoloaika on 90 minuuttia ja HSL-lipun voimassaoloaika vaihtelee vyöhykealueen mukaan. Voimassaoloajan puitteissa vaihto autosta toiseen onnistuu näyttämällä aktiivista lippua kuljettajalle. Lue lisää sovelluksesta.

 • Hinta 11 € (yölähdöt 20 €)

Perhelippu sovelluksesta

Perhelipulla voi matkustaa 1 aikuinen ja 1 lapsi (4–11-vuotias). Lipun ostamisen jälkeen teillä on 180 minuuttia aikaa aktivoida lippu käyttöön. Lipun voimassaoloaika on 90 minuuttia, jonka aikana matka tulee tehdä. Voimassaoloajan puitteissa vaihto Korsisaaren autosta toiseen onnistuu näyttämällä aktiivista lippua kuljettajalle. Lippu ei ole voimassa yölähdöillä (klo 0:06–04:40). Lue lisää sovelluksesta.

 • Hinta 11,60 €

Kertalippu autosta ostettuna

Linja-autoissamme käyvät maksutapoina matkakortin arvo, pankki- ja luottokortit sekä Visa Electron. Maksupäätteet on varustettu lähimaksumahdollisuudella. Autosta ostettuna kertalipun hinta määräytyy kilometriportaan mukaan, tutustu esimerkkimatkoihin ja kilometrihinnastoon (pl. Länsi-Uudenmaan liikenne ja U848). Jos matkaasi sisältyy vaihto toiseen Korsisaaren autoon, saat kuljettajalta matkalipun mukana vaihtolipun, jonka luovutat vaihtoauton kuljettajalle vaihdon yhteydessä. Yölisän suuruus autosta ostettuihin kertalippuihin on enintään 20 km matkoilla matkan kilometriporrashinta ja sitä pidemmillä matkoilla 20 km hinta. Autosta ostettuihin kertalippuihin on mahdollista saada alennettuja lippuja. Katso alennukseen oikeuttavat edut.

Sarjalippu sopii säännöllisesti kuukausittain matkustavalle. Sarjalipuissa on vaihtomahdollisuus toiseen Korsisaaren autoon, ja lippujen pitkä voimassaoloaika antaa vapautta liikkumiseen. Sarjalipuilla matkustettaessa yöaikaan (klo 0:06–04:40) yölisä on enintään 20 km matkoilla matkan kilometriporrashinta ja sitä pidemmillä matkoilla 20 km hinta.

Korsisaari-sovelluksesta ja matkakorteille myytävät sarjaliput ovat voimassa vuoden ajan. Voimassaoloajan puitteissa vaihto Korsisaaren autosta toiseen onnistuu näyttämällä aktiivista lippua kuljettajalle tai leimaamalla lippu uudelleen. Nurmijärven ja Kivistön alueen yksittäinen sarjalippu on voimassa 60 minuuttia. Nurmijärven sisäisen ja Hyvinkään sekä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Tuusulan alueen yksittäinen sarjalippu on voimassa 90 minuuttia.  Osta matkakortti verkkokaupastamme.

 • 20 matkaa Nurmijärvi – Helsinki 121,50 €
 • 20 matkaa Nurmijärvi – Espoo, Vantaa ja Tuusula 84,40 €
 • 20 matkaa Nurmijärvi – Hyvinkää 75,20 €
 • 10 matkaa Nurmijärvi – Kivistö 39,70 €, saatavilla vain Korsisaari-sovelluksesta
 • 10 matkan Nurmijärvi – Helsinki nuorisolippu 12–18-vuotiaille 46,30 €, saatavilla vain Korsisaari-sovelluksesta
 • 10 matkan Nurmijärven sisäinen nuorisolippu 12–18-vuotiaille 28,70 €, saatavilla vain Korsisaari-sovelluksesta
 • 10 matkan Nurmijärven sisäinen 4–11-vuotiaille 18,80 €

Kausiliput ovat voimassa 30 päivää. Kausilippu on oikea lippuvalinta viikoittain säännöllisesti matkustaville. Kausilipuilla matkustettaessa yöaikaan (klo 0:06–04:40) yölisä on enintään 20 km matkoilla matkan kilometriporrashinta ja sitä pidemmillä matkoilla 20 km hinta. Kausiliput näytetään tai leimataan aina autoon nousun yhteydessä.

Nurmijärvilippu

Nurmijärvilippu on ostettavissa Korsisaari-sovelluksessa tai ladattavissa matkakortille. Nurmijärvilippu on ostettavissa aikuisille ja nuorisolippuna alle 19-vuotiaille. Lippua voi vapaasti käyttää matkoihin sen voimassaoloalueella. Tilaa matkakortti suoraan verkkokaupastamme.

 • Nurmijärvi – Helsinki, aikuiselle 115,80 € ja alle 19-vuotiaalle 81,10 €
 • Nurmijärvi – Espoo, Vantaa tai Tuusula, aikuiselle 81,10 € ja alle 19-vuotiaalle 56,10 €
 • Nurmijärvi – Hyvinkää, aikuiselle 73 € ja alle 19-vuotiaalle 50,90 €

Liityntälippu

Liityntälippua Kivistöön myydään vain HSL-kehyskuntalipun haltijoille. Lippu kelpaa maksuvälineenä Nurmijärven kunnan sisäisillä sekä Keimolanporttiin/Kivistön asemalle suuntautuvilla matkoilla. Lipun voi ostaa Korsisaaren matkakortteja myyviltä R-kioskeilta. HSL-lipun kelpoisuus tarkistetaan oston yhteydessä.

 • Aikuiselle 63,60 €
 • Alle 19-vuotiaalle 45,20 €

Työsuhdematkalippu

Työsuhdematkakortille voit ostaa kaikkia samoja aikuisten lipputuotteita kuin Korsisaaren matkakortille. Kortin voi tilata vain Korsisaaren verkkokaupan kautta. Lippujen lataaminen onnistuu vain Nurmijärven R-kioskeilla. Oston yhteydessä voit hyödyntää työnantajan tarjoamaa työmatkaetua (Eazybreak-työmatkaetu, Smartum-työmatkaetu, ePassi-työmatkaetu tai Edenredin luottokortti).

HSL – liput

Liikennealueellamme HSL-kuntia ovat Helsinki, Vantaa, Espoo ja Tuusula. Näiden kuntien alueella tehtävillä matkoilla maksuvälineenä kelpaavat Duo-lipun lisäksi HSL:n lipputuotteet.

Pääsääntöisesti HSL-alueella kulkevat linjamme ovat U-linjoja, lukuun ottamatta pikavuoroja, jotka ajetaan pysähtymättä välillä moottoritie – Keimolanportti – Pirkkolantie – Ruskeasuo (merkitty linjanumeron perässä olevalla X-kirjaimella) tai muuten suoraan moottoritietä eikä Vanhan Hämeenlinnantien kautta (linja 464).

HSL-alueen ulkopuolelta/-puolelle matkustaessa HSL:n liput eivät käy matkan osamaksuna, vaan koko matka tulee maksaa Korsisaaren tai Matkahuollon lipputuotteilla.

Matkahuollon liput

Korsisaaren ajamassa liikenteessä matkalippuina käyvät myös Matkahuollon myymät lipputuotteet. Tarkemmat tiedot Matkahuollon lipputuotteista löydät Matkahuollon sivuilta.