Korsisaaren taksi palvelee pääkaupunkiseudulla

Taksi pääkaupunkiseudulla? Korsisaari palvelee! Korsisaari tarjoaa laadukasta, turvallista ja vastuullista taksipalvelua koko pääkaupunkiseudulla. Taksilla kuljet nopeasti, helposti ja vaivattomasti paikasta toiseen ja voit unohtaa niin parkkipaikan kuin huoltoaseman etsimisen. Kun tilaat taksin ennakkoon, voit varmistua siitä, että saat kuljetuksen juuri haluamaasi kellonaikaan. Meillä on käytössämme sekä henkilöauto- että tilatakseja. Korsisaarella matkustat aina laadukkaiden ja siistien taksien kyydissä. Ilmoitathan tilauksesi yhteydessä, mikäli haluat tietynlaisen auton. Ystävälliset ja joustavat kuljettajamme palvelevat kaikenlaisia asiakkaita yksilölliset tarpeet huomioiden. Kuljetamme asiakkaat kohteeseen kuin kohteeseen, oli mielessäsi sitten ihana kesäpäivä Linnanmäellä, museokierros Ateneumissa, retki Kansallisteatteriin tai keikkailta Allas Sea Poolilla. Lähetä tarjouspyyntö ja tilaa taksi pääkaupunkiseudulla!

Korsisaaren taksilla lentokentälle

Kun olet lähdössä matkalle, ammattitaitoiset kuljettajamme kuljettavat sinut lentokentälle ja muihin liikenteen solmukohtiin vaivattomasti. Taksi on näppärä apu matkalle lähtiessä, sillä meillä on käytössämme runsaasti tila-autoja, joihin mahtuvat kätevästi kaikki, myös suuremmat, matkatavarasi. Kun tilaat lentokenttäkuljetuksen etukäteen, sinun ei tarvitse huolehtia aikaisin aamulla matkaan lähtemistä, matkatavaroiden kuljetusta tai oman auton parkkeeraamista.

Tilaa taksi ennakkoon pääkaupunkiseudulla matkapalvelukeskuksestamme

Kun haluat tilata taksin ennakkoon pääkaupunkiseudulla, lähetä meille tarjouspyyntö! Mikäli sinulla on kysyttävää taksipalveluistamme, ota yhteyttä matkapalvelukeskukseemme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuljetukset@korsisaari.fi tai soittamalla numeroon (09) 274 6900 ma-pe klo 07.00–17.00. Käsittelemme sähköposteja ma-pe klo 7.00–16.00. Tilaamalla ennakkoon varmistat haluamasi kuljetuksen juuri sinulle sopivaan aikaan. Palvelukeskuksemme palvelee täsmällisesti, ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti ja auttaa mielellään, mikäli teillä on jotakin kysyttävää taksipalvelusta.