Korsisaaren avoimet työpaikat, katso alta mitä paikkoja meillä on avoinna tai laita avoin hakemus.

Korsisaari-yhtiöt on lähes 100-vuotias, 1929 perustettu henkilökuljetusalan yritys. Vielä tänäkin päivänä olemme perheomisteinen. Liiketoimintamme ytimessä on joukkoliikenne, tilausajot, taksit, esteetön kuljetus, tapahtumakuljetukset ja raskaan kaluston korjaamopalvelut. Korsisaari-yhtiöllä on päätoimipaikka Nurmijärvellä Alhonniitussa. Alhonniitun lisäksi toimipisteitä on Klaukkalassa, Hyrylässä, Helsingin Herttoniemessä, Kulloossa, Lohjalla, Lahdessa, Tampereella ja Turussa.

Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat vastuullisuus, laatu ja jatkuvuus. Meille on myös myönnetty ISO 9001 laatujärjestelmän sertifikaatti, ISO 14001 ympäristösertifikaatti ja ISO 45001 työterveys ja -turvallisuusjohtamisen sertifikaatti.

 • Linja-autonkuljettaja – Karkkila ja Vihti
  Karkkilaan ja Vihtiin etsitään osaavia linja-autonkuljettajia. Hae töihin Korsisaarelle.
 • Linja-autonkuljettaja Porvoo
  Haussa linja-autonkuljettajia Porvoon varikolle Kullooseen. Hae mukaan töihin mukavaan porukkaan.
 • Taksinkuljettaja Helsingin matkapalvelun ajoon
  Etsimme mukavaan joukkoomme taksinkuljettajaa Taksi Helsingin välitysjärjestelmässä olevaan autoon ajamaan Helsingin matkapalvelun suoraohjausvuorossa porraskiipijäkuljetuksia viikonloppuisin ja arkipyhinä.
 • Taksinkuljettajia Lahteen
  Haluaisitko tehdä työtä, jolla on iso merkitys sinulle ja mahdollisesti vielä isompi merkitys jollekin toiselle? Oletko ihmisläheinen, asiakaspalveluhenkinen ja nautitko itsenäisestä työstä tien päällä?
 • Taksinkuljettaja
  Haluaisitko tehdä työtä, jolla on iso merkitys sinulle ja mahdollisesti vielä isompi merkitys jollekin toiselle? Oletko ihmisläheinen, asiakaspalveluhenkinen ja nautitko itsenäisestä työstä tien päällä?
 • Linja-autonkuljettaja
  Onko sinulle linja-autonkuljettajan pätevydet kunnossa? Hae töihin Korsisaarelle mukavaan perheyhtiöön töihin.
 • Mekaanikko
  Oletko raskaankaluston mekaanikko? Korsisaaren korjaamolle Nurmijärven Alhonniittuun haetaan raskaankaluston mekaanikkoa. Hae töihin mukavaan porukkaan.