Taksi Nurmijärvellä? Korsisaari hoitaa! Tarjoamme taksipalvelua turvallisesti, laadukkaasti, 30 vuoden vankalla kokemuksella ja ystävällisellä asenteella. Olemme paikallinen toimija ja siksi kannattaakin valita Korsisaari, kun tarvitset taksin Nurmijärvellä. Paikallisuutemme tarjoaa erinomaiset valmiudet palvella nurmijärveläisiä asiakkaitamme asiantuntevasti. Paikallistuntemuksemme on erinomainen. Palvelemme mielellämme kaikkia nurmijärveläisiä, oli kuljetustarpeesi millainen tahansa! Taksi on vaivaton ja mukava tapa kulkea helposti ovelta ovelle käyttämättä itse aikaa liikenteen seurantaan.

Kun tilaat taksin ennakkoon, voit varmistua siitä, että saat kuljetuksen juuri haluamaasi kellonaikaan.  Meillä on käytössämme sekä henkilöauto- että tilatakseja. Ajamme Nurmijärvellä myös paarikuljetuksia. Mainitsethan tilauksesi yhteydessä, mikäli haluat tietynlaisen auton. Ammattitaitoiset ja ystävälliset kuljettajamme hoitavat turvallisesti myös esteettömät taksikuljetukset ja avustavat matkustajia tarvittaessa. Meiltä voit tilata asiointipalvelua tai vaikka kuljetuksen kauppaan. Korsisaarella matkustat aina laadukkaiden ja siistien taksien kyydissä. Meiltä voit tilata taksin niin Monikkoon, Sääksiin kuin Taaborinvuorellekin. Taksimme palvelevat Nurmijärvellä kohteestasi riippumatta.

Korsisaari kuljettaa asiakkaat mielellään Nurmijärven mielenkiintoisiin kohteisiin. Onko Ali-Ollin Alpakkatila, tehdasmuseo Ryyppi tai Vauhtifarmi vielä kokematta? Korsisaaren taksilla pääset turvallisesti ja vaivattomasti perille. Lähetä tarjouspyyntö ja tilaa taksi Nurmijärvellä!

Tilaa taksi ennakkoon Nurmijärvellä matkapalvelukeskuksestamme

Kun haluat tilata taksin ennakkoon Nurmijärvellä, lähetä meille tarjouspyyntö! Mikäli sinulla on kysyttävää taksipalveluistamme, ota yhteyttä matkapalvelukeskukseemme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuljetukset@korsisaari.fi tai soittamalla numeroon (09) 274 6900 ma-pe klo 07.00–17.00. Käsittelemme sähköposteja ma-pe klo 7.00–16.00. Tilaamalla ennakkoon varmistat haluamasi kuljetuksen juuri sinulle sopivaan aikaan. Palvelukeskuksemme palvelee täsmällisesti, ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti ja auttaa mielellään, mikäli teillä on jotakin kysyttävää taksipalvelusta.