Korsisaari-yhtiöiden toiminta on saanut alkunsa Nurmijärven kirkonkylältä jo vuonna 1929. Tänä päivänä Korsisaari-yhtiöden toiminta sisältää muun muassa joukkoliikennettätilausajojataksiliikennettäsopimusasiakkuuksia ja tapahtumakuljetuksia. Toimintaamme kuuluvat raskaan kaluston huolto- ja korjaamopalvelut, niissä olemme erikoistuneet linja-autoihin. Joukkoliikenteen toteuttamiseen liittyvä konsultointi on myös osa Korsisaari-yhtiöiden toimintaa. Korsisaari-yhtiöihin kuuluu lukuisia eri yrityksiä. Olemme laaja-alainen toimija ja meillä on monipuolinen osaaminen niin joukkoliikenteestä, tilausajoista, taksiliikenteestä kuin tapahtumakuljetuksistakin.

Yhtiöiden toimipisteet sijaitsevat Nurmijärvellä, Vantaalla, Porvoossa, Helsingissä, Vihdissä ja Lohjalla. Yhtiöidemme pääasiallisina toiminta-alueina ovat Keski-Uusimaa ja pääkaupunkiseutu.

Korsisaari-yhtiöt 1929

Löydät verkkosivuiltamme yrityksen yhteystiedot, esittelyn yrityksen toiminnasta, voit tehdä ostoksia verkkokaupassamme, löydät joukkoliikenteen aikataulut ja paljon hyödyllistä tietoa Nurmijärven kunnan joukkoliikenteessä matkustamiseen. Voit tiedustella hintaa taksikuljetukselle tai isomman porukan tilausajolle. Voit ostaa liput tapahtumakuljetuksiin ja pääset suoraan tapahtuman porteille helposti ja nopeasti. Ajankohtaisissa kerromme ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia yrityksessämme. Ajankohtaisia seuraamalla tiedät, mitä tapahtuu ja pysyt kärryillä yrityksemme toiminnasta.

Korsisaari on tänäkin päivänä perheomisteinen yritys. Yhtiöiden keskeisimpiä arvoja ovat laadukas asiakaspalvelu, turvallisuus, vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys. Näistä osoituksena ovat yhtiöille myönnetyt ISO 9001 laatusertifikaatti, ISO 14001 ympäristösertifikaatti sekä ISO 45001 työterveys- ja turvallisuusjärjestelmä. Meille on tärkeää toteuttaa yritystoimintaamme mahdollisimman laadukkaasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Olemme koonneet vastuullisuusosioon tarkempaa tietoa arvoistamme ja siitä, miten toteutamme vastuullista yritystoimintaa.

Tilaamalla uutiskirjeemme tiedät, mitä kaikkea yhtiöissämme tapahtuu. Voit itse valita, haluatko saada uusimmat kuulumiset Nurmijärven joukkoliikenteestä, tilausajoista vai tapahtumakuljetuksista.

Onko sinulla jotain kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta? Palautetta ja kysymyksiä voit esittää palautelomakkeella. Jos haluat saada palautteeseesi vastauksen, muistathan jättää myös yhteystietosi palautteeseen.