Matkakortti

Osta Korsisaaren matkakortti.
Kortille voit ostaa kausi- ja sarjalippuja, sekä lisäksi arvoa. Lisälataukset onnistuu kätevästi verkkokaupan kautta.

Korsisaaren matkakortti kelpaa Korsisaari-yhtiöiden autoissa. Korttipohja maksaa 5 € ja huolellisesti säilytettynä kestää käytössä vuosia. Korsisaaren matkakortti on haltijakohtainen ja tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Voit ostaa kortille sarja- tai kausilipun sekä ladata kortille myös arvoa.

Kun ostat matkakortin verkkokaupasta, voit samalla kertaa ostaa kortille säilytyskotelon. Säilytyskotelo on mahdollista tilata valkoisena tai sinisenä. Kotelon toisella puolella on heijastin, joka on oiva apu linja-auton pysäytyksessä pimeällä.

Kortin oikeasta alareunasta löytyvä sarjanumero kannattaa tallentaa ylös. Jos kortti katoaa tai varastetaan, kortti pystytään sulkemaan sarjanumeron perusteella ja tarvittaessa tiedot siirtämään uudelle kortille. Sarjanumerolla on myös mahdollista ladata verkkokaupasta lisää kortilla jo olevaa lipputuotetta.

Osta matkakortti

Osta oma Korsisaaren matkakortti.
Kortille voit myös ladata uutta kautta tai sarjalippuja.

Korsisaaren matkakortin osto-/latauspaikat

  • Verkkokauppa
  • Klaukkalan Kuonomäentien ja Liikekujan R-kioskit
  • Kirkonkylän R-kioski
  • Nurmijärven Alhonniitun varikko, Alhonniituntie 1 (arkisin klo 9:00–15:00)

Tietoa matkakortista

Kausilippujen kausi ja sarjalippujen voimassaolo aktivoituu vasta ensimmäisestä leimauksesta autossa. Jos latasit lisää kautta kortille verkkokaupan kautta, korttia tulee pitää auton leimauslaitteella normaalia kauemmin, jotta uusi kausi ehtii latautumaan kortille. Verkkokaupan kautta ladattu lisälippu on ladattavissa kortille noin kolmen tunnin jälkeen ostoksesta.

Jos kortin käyttämisessä on ongelmia tai sinulla herää muuta kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla matkakortit@korsisaari.fi tai lähettää viestin palautelomakkeen kautta. Käsittelemme viestit saapumisjärjestyksessä.

Lue Korsisaaren matkakortin käyttöehdot.