Yrityksille, yhteisöille ja yksityisasiakkaille räätälöity sopimus henkilökuljetuksia varten

Oletko etsimässä sopimusasiakkuus kumppania? Tarvitseeko yrityksesi tai yhteisösi tai tarvitsetko yksityisasiakkaana henkilökuljetuspalveluita, tilausajoja, taksipalveluita tai muita kuljetuspalveluita? Sopimusasiakkuus meillä on silloin hyvä ratkaisu.

Sopimusasiakkaana


Sopimusasiakkuus mahdollistaa teille keskittymisen yrityksenne ydinosaamiseen ja me keskitymme kuljetuksien järjestämiseen ja organisointiin.

Sopimusasiakkaana sinun ei tarvitse pyytää joka kuljetuksesta erikseen tarjousta vaan tilaat sopimushinnoillasi. Sopimushinnat voit saada taksi-, tilataksi-, pikkubussi- ja linja-autokuljetuksista.

Sopimusasiakkuuden edut kuljetuspalveluissamme

Sopimusasiakkuus mahdollistaa yksilöllisen palvelun, kun teillä on usein henkilökuljetustarpeita esimerkiksi yritysvierailujen, tapahtumien ja työmatkojen yhteydessä. Tarjoamme myös tilausajoja ja kiertoajeluita vuosikymmenten kokemuksellamme. Meiltä on mahdollista tilata myös esteettömät kuljetukset. Myös lähettipalvelu pientavaroille tai kirjeille onnistuu.

Sopimusasiakkuuden etuja ovat:

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmät

Autoissamme on viranomaisten hyväksymät alkolukot ja ajotavan seurantalaitteet. Meillä on käytössä sertifioidut ISO 9001 laatu-, ISO 14001 ympäristö-, sekä ISO 45001 työturvallisuus- ja työterveysjohtamisjärjestelmät. Tämä takaa laadukkaan, turvallisen ja kestävän palvelun.

Pyrimme jatkuvasti palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja tarjoamaan myös uusia kuljetuspalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Miten sopimusasiakkaaksi pääsee?


Kun sopimusasiakkuus meillä kiinnostaa, ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme mielellämme lisää ja teemme tarjouksen.

Sähköposti: myynti@korsisaari.fi
Puhelin 09 8789 9050 ma-pe klo 8.00 – 16.00