Korsisaaren taksi kuljettaa turvallisesti, toiveidesi mukaisesti, 30 vuoden vankalla kokemuksella ja ystävällisellä asenteella. Taksi on vaivaton ja mukava tapa kulkea helposti ovelta ovelle käyttämättä itse aikaa liikenteen seurantaan. Ammattitaitoiset ja ystävälliset kuljettajamme hoitavat turvallisesti myös esteettömät taksikuljetukset ja avustavat matkustajia tarvittaessa. Meiltä voit tilata asiointipalvelua tai vaikka kuljetuksen kauppaan. Korsisaarella matkustat aina laadukkaiden henkilöauto- tai tilataksien kyydissä. Mainitsethan tilatessasi, mikäli toivot tietynlaisen auton. Meiltä voit tilata taksin niin lentokentälle, tapahtumaan kuin edustusajoonkin. Kun tilaat taksin ennakkoon, varmistut siitä, että saat laadukasta palvelua juuri haluamaasi aikaan. Ennakkotilaus on erityisen kätevä silloin, kun olet lähdössä matkalle, tarvitset esteettömän kuljetuksen, tilaat kuljetusta yritysvieraille tai juhliin tai tarvitset taksikuljetuksen pidemmälle matkalle. Olethan yhteydessä matkapalvelukeskukseemme, kun haluat tilata taksin. Matkapalvelukeskuksemme palvelee mielellään ja vastaa kysymyksiisi!

Tilaa taksi ennakkoon matkapalvelukeskuksestamme

Kun haluat tilata taksin ennakkoon, lähetä meille tarjouspyyntö! Mikäli sinulla on kysyttävää taksipalveluistamme, ota yhteyttä matkapalvelukeskukseemme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuljetukset@korsisaari.fi tai soittamalla numeroon (09) 274 6900 ma-pe klo 07.00–17.00. Käsittelemme sähköposteja ma-pe klo 7.00–16.00. Palvelukeskuksemme palvelee täsmällisesti, ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti. Autamme mielellämme, mikäli teillä on jotakin kysyttävää taksipalvelusta.

Esteettömät kuljetukset

Tarjoamme turvallisia ja laadukkaita esteettömiä taksikuljetuksia kohteeseen kuin kohteeseen. Kuljettajamme ovat koulutettuja esteettömien kuljetusten ammattilaisia ja avustavat kaikkia matkustajia heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden. Perehdytämme kuljettajamme erikseen esteettömien kuljetusten turvalliseen ja laadukkaaseen toteuttamiseen. Kalustoomme kuuluu lukuisia tilatakseja, joissa on hissit ja pyörätuolirampit, joiden avulla varmistamme sujuvan ja turvallisen taksipalvelun asiakkaillemme. Ajamme Länsi- ja Keski-Uudenmaan alueella myös paarikuljetuksia.

Korsisaaren monipuolisiin taksipalveluihin kuuluvat

 • yleiset taksipalvelut henkilöautotakseilla ja tilatakseilla
 • kuljetukset vapaa-ajan menoihin, kuten urheilu- ja kulttuuritapahtumiin, ravintoloihin, teatteriin ja oopperaan
 • kuljetukset liiketapaamisiin
 • turvalliset esteettömät kuljetukset tilatakseilla, invataksikuljetukset. Tarvittaessa saat pyörätuolin käyttöösi matkan ajaksi.
 • kauppa- ja asiointipalvelut asiakkaan kanssa tai asiointi asiakkaan puolesta ja kotiinkuljetus
 • Kelan vakiotaksikuljetukset
 • lentokenttäkuljetukset
 • edustusajot
 • sopimukseen perustuvat kuljetukset
 • koululaiskuljetukset 
 • pientavarakuljetukset

Meillä on sopimuksia eri Uudenmaan hyvinvointialueiden kanssa vakiotaksikuljetuksien hoitamiseksi. Mikäli sinulle on myönnetty vakiotaksioikeus, olethan yhteydessä matkapalvelukeskukseemme, jotta voimme auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen kuljetusratkaisun tarpeisiisi.

Mikäli toimipaikkanne tarvitsee lyhyempi- tai pidempiaikaisia ratkaisuja kuljetuspalvelujen toteuttamiseksi, teemme mielellämme tarjouksen. Lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen kuljetukset@korsisaari.fi, jotta voimme laskea tarjouksen kaikki tarpeenne huomioiden.

Asiakkaan tarpeiden mukaan on mahdollista varata taksikuljetus niin henkilö- kuin tila-autolla (max. 8 hlö/auto). Tutustu monipuoliseen kalustoomme. Tilaathan kuljetuksesi ennakkoon, jos haluat tietynlaisen auton.

Taksipalveluissa teitä palvelevat ammattitaitoiset ja palvelualttiit taksinkuljettajamme. Mikäli sinulla erityistoive kuljettajan kielitaidosta, kerrothan siitä tilausta tehdessäsi! Pyrimme aina toteuttamaan asiakkaan toiveen, mikäli se on mahdollista. Koulutamme kuljettajiamme säännöllisesti taataksemme laadukkaan ja toimivan palvelun asiakkaillemme. Kaikki kuljettajamme käyvät läpi taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutuksen. Kuljettajiemme ajotapaa seurataan seurantajärjestelmän avulla, ja kaikissa takseissamme on Traficomin koululaiskuljetuksiin hyväksymät alkolukot. Vastuullisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Meillä on käytössä sertifioidut ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmät sekä ISO 45001 työterveys- ja turvallisuusjärjestelmä. Näin pyrimme takaamaan mahdollisimman laadukkaan, turvallisen ja kestävän palvelun. Lue lisää vastuullisuusosiostamme.

Meiltä voit tilata tilausajot ryhmällesi pikkubusseilla ja linja-autoilla. Yritys- ja yhteisöasiakkaille sekä yksityisasiakkaille tarjoamme sopimusasiakkuutta, joka mahdollistaa yksilöllisen kuljetuspalvelun.

Missä Korsisaaren taksi palvelee?

Keski-Uudenmaan alueella

Pääkaupunkiseudulla

Länsi-Uudenmaan alueella

Päijät-Hämeen alueella

 • Lahti

Miksi valita juuri Korsisaaren taksi?

Olemme suomalainen perheyritys, jonka toiminnan keskiössä on asiakkaiden tyytyväisyys, turvallisuus, vastuullisuus ja toimintamme jatkuva kehittäminen. Meillä on lähes 100-vuotinen historia ja 30 vuoden kokemus monipuolisista taksipalveluista. Palvelemme mielellämme yrityksiä, yksityisiä asiakkaita, kuntia ja kaupunkeja sekä yhteisöjä. Panostamme vastuullisuuteen ja turvallisuuteen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta taksipalvelua asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Oletko kiinnostunut taksinkuljettajan työstä? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Palaute taksipalvelustamme

Olitko kyydissämme? Kerro meille, miten onnistuimme ja missä voimme vielä kehittyä! Lähetä palautetta taksipalveluistamme palautelomakkeella, jotta voimme jatkossakin palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.