Lataa Korsisaari-sovellus

Korsisaari-sovellus on ladattavissa puhelimellesi Google Play tai App Store -sovelluskaupoista. Hae kaupasta Korsisaari-sovellus ja asenna se puhelimeesi. Sovellus toimii uusimmissa Android- ja iOS-puhelimissa.

Korsisaari-sovelluksesta voit osaa kerta-, sarja- ja kausiliput puhelimeesi. Sovelluksessa myynnissä olevat lipputuotteet ja hinnat löytyvät sovelluksesta sekä Liput ja hinnat -osiosta. Hintaan lisätään 0,20 € maksutapalisä, kun maksat mobiilimaksulla, Pivolla, Apple Pay:lla tai MobilePay:lla.

Naisella avattuna puhelimessa Korsisaaren sovellus.

Miten lataan Korsisaari-sovelluksen?

Kun avaat sovelluksen ensimmäistä kertaa, sovellus pyytää oikeutta käyttää sijaintiasi. Sijaintitiedot parantavat palvelun käytettävyyttä. Hyväksymällä sovelluksen käyttöehdot ja luomalla PIN-koodin pääset käyttämään sovellusta rekisteröitymättömänä käyttäjänä.

YouTube-kanavaltamme löydät ohjevideon sovelluksen lataamiseen.

Jos käytät sovellusta rekisteröitymättömänä, voit ostaa kertalippuja. Maksutapoina toimivat mobiilimaksu, Pivo, MobilePay ja Apple Pay (iOS-käyttäjillä).

Miten rekisteröidyn Korsisaari-sovellukseen?

Voit koska tahansa rekisteröityä sovellukseen, jolloin voit ostaa sovelluksesta myös kausi- ja sarjalippuja sekä jaettuja lipputuotteita toiselle rekisteröityneelle käyttäjälle. Lisäksi voit käyttää maksutapana myös pankki- tai luottokorttia ja tallentaa kortin tiedot sovellukseen.

Rekisteröityessäsi annat sovellukselle sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja luot salasanan. Sovellus lähettää sähköpostiisi linkin tilin aktivointia varten.

Voit myös katsoa ohjevideon sovellukseen rekisteröitymiseen.

Korsisaari-sovelluksen käyttäminen

Osassa lipuista on oston jälkeen erillinen aktivointiaika. Mahdollisen aktivointiajan näet lipun tiedoista ennen ostoa ja oston jälkeen aktivointiaika alkaa juoksemaan. Huomioithan, että lipun aktivoimatta jättäminen ei peruuta ostosta ja palauta rahoja. Aktivointiaika mahdollistaa lipun oston etukäteen, jolloin et menetä matkustusaikaa linja-autoa odottaessa. Aktiivinen lippu tulee leimata leimauslaitteeseen. Tarvittaessa kuljettaja voi manuaalisesti tarkistaa lipun voimassaolon. Matkustajan tehtävä on huolehtia, että puhelimessa riittää virtaa ja lipussa voimassaoloaika koko matkan ajan.

Rekisteröityneenä aktiivinen lippu on käyttökelpoinen, vaikka internetyhteys ei olisikaan saatavilla.

Korsisaari-sovelluksen rajoitukset

Korsisaari-sovelluksen lipuilla voit matkustaa Korsisaari-yhtiöiden ajamassa joukkoliikenteessä lipun rajoituksien mukaisesti. Mikäli matka jatkuu HSL-alueella toiseen liikennevälineeseen, voit käyttää mobiilisovelluksen Duo-lippua. HSL-lippua ei voi käyttää matkan osamaksuna.

Miten Korsisaari-sovellus toimii?

Kauppa-välilehdeltä löydät kaikki katseluhetkellä myynnissä olevat lipputuotteet rajoituksineen ja hintoineen. Duo-, kausi- ja sarjaliput löydät sovelluksen kansioista.

Maksun jälkeen ostettu lippu siirtyy Ostot-välilehdelle, jossa näkyvät kaikki ostetut käytettävissä olevat lippusi. Voit ostaa yhdellä puhelimella useamman kertalipun yhdessä matkustaville tai hyödyntää sarjalippuja. Ostot-välilehdellä näet myös ostohistoriasi erillisen painikkeen takaa.

Liikenne-välilehdeltä löydät Nurmijärven joukkoliikenteen ajankohtaiset tiedotteet. Jos sallit sovelluksen ilmoitukset, saat tiedon uudesta tiedotteesta puhelimesi näytölle.

Tili-välilehdeltä pystyt hallitsemaan valintojasi sekä muuttamaan PIN-koodisi tai salasanasi. Tili-välilehdeltä löydät Sovellus-otsikon alta Usein kysytyt kysymykset, joista löydät ohjeet ja vastaukset useimpiin ongelmatilanteisiin.

Sovelluksen on tehnyt iQ Payments Oy. iQ Payments Oy -tietosuojakäytännön löydät PayIQ.net -verkkosivuilta.