Lipputuotteet

– matkalippu joukkoliikenteen linja-autoihin

Korsisaaren linja-autoissa voit valita itsellesi sopivat lipputuotteet, joilla matkustat. Valitse itsellesi sopiva lippu sen mukaan, kuinka usein linja-autoja käytät. Voit valita kertalipun, sarjalipun tai kausilipun välillä. Kaikki alla mainitut lipputuotteet käyvät maksuvälineinä Korsisaari-yhtiöiden ajamassa joukkoliikenteessä. Linja-autonkuljettajilla on oikeus tarkistaa matkaliput ja niiden voimassaolot myös matkan aikana, joten pidäthän huolta lipustasi koko matkan ajan. Liputtomat matkustajat voidaan poistaa kyydistä.

Kertaliput

Kertalippu on kätevä lipputuote silloin, kun matkustat linja-autolla vain satunnaisesti. Lippu oikeuttaa yhteen matkaan linja-autoissamme (vaihdolla tai ilman). Jos matkasi alkaa puolenyön jälkeen (klo 0:06-04:40) peritään lipuista oston yhteydessä yölisä tai yölipun hinta.  Kertalipulla on mahdollista matkustaa Korsisaaren vaihtoyhteydellä. Tällöin vaihtoyhteyden kuljettajalle näytetään aktiivinen lipputuote tai luovutetaan vaihtolippu.

Kertalippu, mobiilisovelluksesta

Lipun ostamisen jälkeen sinulla on 180 minuuttia aikaa aktivoida lippu käyttöön. Lipun voimassaoloaika on 90 minuuttia, jonka aikana matka tulee tehdä. Voimassaolon puitteissa vaihto Korsisaaren autosta toiseen onnistuu näyttämällä aktiivista lippua kuljettajalle. Lue lisää mobiilisovelluksesta.

 • Hinta 6 € (yölähdöt 14 €)

Nurmijärven kunnan sisäinen matkalippu, mobiilisovelluksesta

Kunnan sisäinen lippu on myynnissä arkisin klo 10-14 ja 18-24. Lipun ostamisen jälkeen sinulla on 20 minuuttia aikaa aktivoida lippu käyttöön. Lipun voimassaoloaika on 60 minuuttia, jonka aikana matka tulee tehdä. Voimassaolon puitteissa vaihto Korsisaaren autosta toiseen onnistuu näyttämällä aktiivista lippua kuljettajalle. Lue lisää mobiilisovelluksesta.

 • Hinta 4 €

Loppi-lippu, mobiilisovelluksesta

Loppi-lipulla voi matkustaa Lopen ja Helsingin välillä. Ostamisen jälkeen sinulla on 30 minuuttia aikaa aktivoida lippu käyttöön. Loppi-lipun voimassaoloaika on 120 minuuttia. Voimassaolon puitteissa vaihto Korsisaaren autosta toiseen onnistuu näyttämällä aktiivista lippua kuljettajalle. Lue lisää mobiilisovelluksesta.

 • Hinta 10 €

Duo-lippu, mobiilisovelluksesta

Duo-lippu sisältää Korsisaaren kertalipun ja valitsemasi HSL-vyöhykelipun. Saat molemmat liput käyttöösi yhdellä ostokerralla. Ostamisen jälkeen sinulla on 180 minuuttia aikaa aktivoida liput käyttöön. Voit itse valita kumman lipun käytät ensin. Korsisaaren kertalipun voimassaoloaika on 90 minuuttia ja HSL-lipun voimassaolo vaihtelee vyöhykealueen mukaan. Voimassaolon puitteissa vaihto autosta toiseen onnistuu näyttämällä aktiivista lippua kuljettajalle. Lue lisää mobiilisovelluksesta.

 • Hinta 11 € (yölähdöt 20 €)

Kertalippu, autosta ostettuna

Linja-autoissamme käyvät maksutapoina käteinen, pankki- ja luottokortit sekä Visa Electron. Maksupäätteet on varustettu lähimaksumahdollisuudella. Autosta ostettuna kertalipun hinta määräytyy kilometriportaan mukaan. Tutustu esimerkkimatkoihin ja kilometrihinnastoon. Jos matkaasi sisältyy vaihto toiseen Korsisaaren autoon, saat kuljettajalta matkalipun mukana vaihtolipun, jonka luovutat vaihtoauton kuljettajalle vaihdon yhteydessä. Yölisän suuruus autosta ostettuihin kertalippuihin on enintään 20 km matkoilla matkan kilometriporrashinta ja sitä pidemmillä matkoilla 20 km hinta. Autosta ostettuihin kertalippuihin on mahdollista saada alennettuja lippuja. Katso alennukseen oikeuttavat edut.

Nettilippu

Nettilippu ostetaan Matkahuollon sivuilta. Nettilippu käy merkittynä päivänä ja lippuun merkityllä vuorolla. Nettilipun ostoaika on rajoitettu.

Sarjaliput

Sarjalippu on hyvä tuote, jos liikkumisesi julkisilla kulkuvälineillä on säännöllisen satunnaista. Sarjalipuissa on vaihtomahdollisuus toiseen Korsisaaren autoon, ja lippujen pitkä voimassaoloaika antaa vapautta liikkumiseen. Sarjalipuilla matkustettaessa yöaikaan (klo 0:06-04:40) yölisä on enintään 20 km matkoilla matkan kilometriporrashinta ja sitä pidemmillä matkoilla 20 km hinta.

Korsisaaren sarjaliput

Korsisaaren mobiilisovelluksessa ja matkakorteille myytävät sarjaliput ovat voimassa vuoden. Voimassaolon puitteissa vaihto Korsisaaren autosta toiseen onnistuu näyttämällä aktiivista lippua kuljettajalle tai leimaamalla lippu uudelleen. Nurmijärven sisäisen ja Hyvinkään alueen yksittäinen sarjalippu on voimassa 90 minuuttia. Helsingin, Espoon, Vantaan ja Tuusulan alueen yksittäinen sarjalippu on voimassa 120 minuuttia.  Osta matkakortti verkkokaupastamme.

 • 20 matkaa Nurmijärvi – Helsinki 105 €
 • 20 matkaa Nurmijärvi – Espoo, Vantaa ja Tuusula 73 €
 • 20 matkaa Nurmijärvi – Hyvinkää 65 €
 • 10 matkaa Nurmijärven sisäinen 4-11-vuotiaille 16 €

Matkahuollon vuosiliput

Matkahuollon 22 ja 44 matkan vuosiliput myydään vain Matkahuollon omalle matkakortille. Vuosilippujen veloitus perustuu myytävälle kilometrivälille. Vuosilippujen hinnat löytyvät Matkahuollon sivuilta. Vaihdollisella yhteydellä matkustavan tulee ennen kortin leimausta pyytää kuljettajalta vaihtolippu, joka luovutetaan jatkoyhteyden kuljettajalle.

Kausiliput

Kausiliput ovat voimassa 30 päivää. Kausilippu on oikea lippuvalinta säännöllisesti matkustaville. Kun on kausilippu, ei tarvitse jatkuvasti huolehtia lippujen määristä ja pitää käteistä mukana. Kausilipuilla matkustettaessa yöaikaan (klo 0:06-04:40) yölisä on enintään 20 km matkoilla matkan kilometriporrashinta ja sitä pidemmillä matkoilla 20 km hinta. Kausiliput näytetään/leimataan aina autoon nousun yhteydessä.

Nurmijärvilippu

Nurmijärvilippu on ostettavissa Korsisaaren mobiilisovelluksesta tai ladattavissa matkakortille. Nurmijärvilippu on ostettavissa aikuisille ja nuorisolippuna alle 19-vuotiaille. Lippua voi vapaasti käyttää matkoihin voimassaoloalueella. Tilaa matkakortti suoraan verkkokaupastamme.

 • Nurmijärvi – Helsinki, aikuiselle 100 € ja alle 19-vuotiaalle 70 €
 • Nurmijärvi – Espoo, Vantaa tai Tuusula, aikuiselle 70 € ja alle 19-vuotiaalle 49 €
 • Nurmijärvi – Hyvinkää, aikuiselle 63 €
 • Nurmijärvi sisäinen, alle 19-vuotiaalle 44 €

Liityntälippu

Liityntälippua Kivistöön myydään vain HSL-kehyskuntalipun haltijoille. Lippu kelpaa maksuvälineenä Nurmijärven kunnan sisäisillä sekä Keimolanporttiin/Kivistön asemalle suuntautuvilla matkoilla. Lipun voi ostaa Korsisaaren matkakortteja myyviltä R-kioskeilta. HSL-lipun kelpoisuus tarkistetaan oston yhteydessä.

 • Aikuiselle 55 €
 • alle 19-vuotiaalle 39 €

Keski-Uudenmaan seutulippu

Seutulippu on voimassa Nurmijärven, Hyvinkään, Tuusulan, Järvenpään, Mäntsälän, Sipoon ja Pornaisten välisillä matkoilla ja sisäisessä liikenteessä (ei Tuusulan tai Sipoon sisäinen). Lippu myydään Matkahuollon kortille, ja lisätietoja on luettavissa Matkahuollon sivuilta.

 • Hinta 63 €

Työsuhdematkalippu

Työsuhdematkalipulla voi ostaa kaikkia samoja aikuisten lipputuotteita kuin Korsisaaren matkakortille. Kortin voi tilata vain Korsisaaren verkkokaupan kautta. Lippujen lataaminen onnistuu Nurmijärven R-kioskeilla ja Kampin Matkahuollossa. Oston yhteydessä voit hyödyntää työnantajan tarjoamaa etua, R-kioskeilla Eazybreak työmatkaetua, Smartum Työmatkaetua, ePassi Työmatkaa tai Edenredin luottokorttia ja Kampin Matkahuollossa Smartum Työmatkaetua, Edenredin luottokorttia tai Matkahuollon paperisia työmatkaseteleitä. Lue lisää työsuhdematkalipusta.

HSL-alue

Liikennealueellamme HSL-kuntia ovat Helsinki, Vantaa, Espoo ja Tuusula. Näiden kuntien alueella tehtävillä matkoilla maksuvälineenä kelpaavat HSL:n matkakortit sekä HSL:n kerta-, vuorokausi- ja mobiililiput.

Kaikki HSL-alueella kulkevat linjamme ovat U-linjoja, lukuun ottamatta pikavuoroja, jotka ajetaan pysähtymättä välillä moottoritie – Keimolanportti – Ruskeasuo (merkitty linjanumeron perässä olevalla X-kirjaimella), tai muuten suoraan moottoritietä eikä Vanhan Hämeenlinnantien kautta (linja 464).

Kertamaksu HSL-alueella veloitetaan HSL:n voimassa olevan hinnaston mukaan ja lipulla on vaihto-oikeus HSL:n omiin linjoihin. HSL-alueen ulkopuolelta/-puolelle matkustettaessa HSL-alueen lippuja ei voi käyttää matkan osamaksuna, vaan matka maksetaan kokonaan Korsisaari-yhtiöiden lipputuotteella.

Mukavaa matkaa, kun olet valinnut teille sopivat lipputuotteet