Puistoblues pääkonserttiin kätevästi Korsisaaren kyydillä

Puistoblues pääkonserttiin Järvenpään rautatieasemalta, jatkuva shuttlebussi yhteys Vanhankylänniemeen 2.7.2022. Shuttlebussilla pääset koko päivän ajan pääkonserttialueen läheisyyteen ja takaisin. Ensimmäinen kuljetus on klo 09:15 ja bussi liikennöi niin kauan kun matkustajia riittää. Shuttlebussin paluulähtöjen lähtöpaikka on Annitädintiellä vanhan terveyskeskuksen vierestä.

Järvenpäässä ajetaan lisäksi klo 09.30 alkaen Mannilantien, Järvenpään Yhteiskoulun ja Sibeliuksenväylän kautta Vanhankylänniemeen. Kuljetus joka tunti. Paluukuljetukset Vanhankylänniemestä Järvenpään Yhteiskoululle ajetaan tarvittaessa.

Puistoblues shuttle liput

  • Mobiililippu 3,50€/hlö/suunta
  • Kuljettajalta ostettuna 4,00€/hlö/suunta
  • Meno-paluu lippu 7,00€/hlö

Mobiililippuihin lisätään 0,20€ maksutapalisä paitsi pankkikortilla ostettaessa. Lue lisää Korsisaaren mobiilisovelluksesta. Autoissa eivät kelpaa seuraavat lipputuotteet: Matkahuollon sarjaliput tai kaupunkiliput, Järvenpään sisäiset kertaliput eikä Uudenmaan ja Hämeen seutuliput.

Huomioithan, että mobiililiput käyvät ainoastaan Korsisaari-yhtiöiden autoissa. Järvenpään paikallislinja 21 ajaa muutaman vuoron Vanhankylänniemeen Järvenpään rautatieasemalta (laiturit 13 ja 11). Paikallislinjalla on oma hinnoittelunsa.

Mobiililippu näytetään kuljettajalle autoon noustessa. Lipussa näkyvät QR-koodi ja lipun voimassaoloaika. Matkustajan vastuulla on varmistaa, että puhelimessa on virtaa koko lipun voimassaoloajan.

Lataa Korsisaaren mobiilisovellus ja osta liput kätevästi puhelimeesi!

GooglePlay, mobiilisovellus, Korsisaari
Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari

Nurmijärveltä ja Hyrylästä PuistoBluesiin

Lähtöpaikka1. lähtö2. lähtö
Rajamäen linja-autoasema08:2008:50
Nurmijärven linja-autoasema08:3009:00
Klaukkalan matkakeskus08:1508:45
Hyrylän linja-autoasema08:4509:00
Vanhankylänniemi22:3023:00
  • Klaukkalan autot ajavat Kirkkotien, Metsäkyläntien, Palojoen, Nahkelantien ja Paijalantien kautta Hyrylän linja-autoasemalle. Hyrylästä autot ajavat Rantatien, Onnelantien, Järvenpääntien ja Järvenpään aseman kautta Vanhankylänniemeen.
  • Rajamäen ja Nurmijärven autot ajavat Raalantie, Vanha Hämeentien ja Vanhankylänniemen kautta Järvenpään Rautatieasemalle.

Lipun hinnat Nurmijärven alueelta

  • 10,00€/hlö/suunta
  • 20,00€/hlö/meno-paluu

Lipun hinnat Hyrylästä

  • 7,00€/hlö/suunta
  • 14,00€/hlö/meno-paluu.

Bussit tunnistaa PuistoBluesin tunnuksesta.

Lisätietoja PuistoBluesin aikatauluista ja esiintyjistä löydät PuistoBluesin sivuilta.