18.03.2024

Taksinkuljettajia Lahteen

Haluaisitko tehdä työtä, jolla on iso merkitys sinulle ja mahdollisesti vielä isompi merkitys jollekin toiselle? Oletko ihmisläheinen, asiakaspalveluhenkinen ja nautitko itsenäisestä työstä tien päällä?

Etsimme mukavaan joukkoomme osa-aikaista taksinkuljettajaa Lahteen. Haemme osa-aikaista viikonloppukuljettajaa, joka ajaa pääsääntöisesti iltaisin ja öisin vakituiseen työsuhteeseen.

Miltä kuulostaa rento ja joustava työpaikka, jossa pääset vaikuttamaan oman päiväsi kulkuun? Jos hyvältä, niin jatka lukemista!

Millaisesta työstä on kyse?

Taksinkuljettajana teet vuorotyötä eikä kahta samanlaista työpäivää ole. Työ on vastuullista ja vaihtelevaa asiakaspalvelutyötä, jolla on merkitystä – autamme heikommassa asemassa olevia, erityisasiakkaita ja vanhuksia, jotta he pääsevät liikkumaan ja tapaamaan ihmisiä. Monelle kyytiisi istahtaminen on päivän kohokohta.

Palvelemme asiakkaita kuitenkin laajalla skaalalla vauvasta vaariin, aina tilausajoasiakkaista taksiluukkuasiakkaisiin. Suurin osa autoistamme on esteettömiä takseja, joten tarvittaessa koulutamme sinut apuvälineiden kanssa liikkuvien avustamiseen.

Työ on itsenäistä ajamista, mutta mukavat työkaverit löytyvät aina puhelimen päästä. Esihenkilöt ovat välittäviä ja tukevat sinua kaikissa kysymyksissäsi, ethän siis epäröi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Kun aloitat meillä, perehdytämme sinut töihin, toimintatapoihimme ja työturvallisuusasioihin. Kuljettajakoulutuksemme avulla saat ammattiajoluvan ja pääset pikimmiten ajamaan taksia.

Voit tutustua taksinkuljettaja Ullan työpäivään tai katsoa lyhyen videon.

Mitä odotamme sinulta?

Aikaisempi työkokemus kuljetusalalta on etu, mutta ei välttämätöntä. Tekemällä oppii! Meillä työskentelee taksinkuljettajia monella eri urataustalla eikä väärää pohjakoulutusta tähän työhön ole olemassakaan.

Jotta pääset heti aloittamaan työn, sinulla on jo Traficomin taksinkuljettajan ajolupa sekä Lahden aluetaksin hyväksytysti suoritettu kuljettajakoulutus.

Odotamme kuitenkin, että sinulta löytyy vuoden voimassa ollut B-ajokortti, suomen kielen taito sekä itsenäinen, reipas ote työhön.

Pidäthän ihmisten kanssa työskentelystä? Hyvä! Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä, hoivatyöstä, myyntityöstä, tai esimerkiksi ravintola-alalta on koettu hyödylliseksi. Menestyt työssäsi, jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot etkä jännitä muuttuvia tilanteita.

Entä mitä tarjoamme sinulle?

 • Itsenäisen työn, jossa voit vaikuttaa päiviesi kulkuun
 • Välittömän, rennon ja joustavan työyhteisön, jossa sinuun luotetaan
 • Kannustavan palkkauksen vakavaraisessa yhtiössä, palkkaus on provisiopalkkaus
 • Kattavan työterveyshuollon ja turvallisen työpaikan, jossa esihenkilöt panostavat työssä jaksamiseesi
 • Mahdollisuuden kouluttautua taksinkuljettajan ammattiin sekä laadukkaan kaluston käyttöösi
 • Mahdollisuuden tutustua taksinkuljettajan työpäivään Korsisaarella ennen sitoutumista

Kuulostaako tämä seuraavalta työpaikaltasi? Haluamme kuulla sinusta pian!

Jos kiinnostuit työstä Korsisaarella, klikkaa Täytä hakemus ja kerro meille lisää itsestäsi. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löytyessä. Toimi siis pian!

Kysyttävää? Soittele tai laita viestiä Jari Yrjänheikille, joka kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat arkipäivisin klo 14–15 välillä numerosta 050 387 1171. Kysyä voit myös osoitteessa taksi.rekry@korsisaari.fi.

Lisää ajankohtaista

 • Taksinkuljettaja Helsingin matkapalvelun ajoon
  Etsimme mukavaan joukkoomme taksinkuljettajaa Taksi Helsingin välitysjärjestelmässä olevaan autoon ajamaan Helsingin matkapalvelun suoraohjausvuorossa porraskiipijäkuljetuksia viikonloppuisin ja arkipyhinä.
 • Taksinkuljettaja
  Haluaisitko tehdä työtä, jolla on iso merkitys sinulle ja mahdollisesti vielä isompi merkitys jollekin toiselle? Oletko ihmisläheinen, asiakaspalveluhenkinen ja nautitko itsenäisestä työstä tien päällä?
 • Linja-autonkuljettaja
  Onko sinulle linja-autonkuljettajan pätevydet kunnossa? Hae töihin Korsisaarelle mukavaan perheyhtiöön töihin.