Sääksilippu – lähde joukkoliikenteellä viettämään aurinkoista päivää Sääksiin

Sääksilippu on julkaistu tänään Korsisaaren mobiilisovelluksessa. Sääksilippu maksaa vain 5€ ja on voimassa koko ostovuorokauden. Pääset yhdellä lipulla matkustamaan aamupäivällä Sääksiin ja iltapäivällä takaisin kotiin, eikä tarvitse miettiä löytyykö autolla sopivaa rakoa pysäköintialueelta.

Miten joukkoliikenteellä pääsee Sääksiin?

Käyttämällä Matkahuollon reittiopasta saat sinulle parhaimman reitin selville. Klaukkalan matkakeskukselta pääsee reilussa 20 minuutissa linjalla 57 tai 457 Sääksintien pysäkille. Toisaalta myös Rajamäeltä Sääksintien pysäkille pääsee vain alle 5 minuutin bussimatkalla. Arkisin Klaukkalasta ja Rajamäeltä lähtee yhteensä 26 vuoroa, joista kaikki pysähtyvät Sääksintien pysäkillä.  Nurmijärven kirkonkylältä pääsee Sääksintien pysäkille joko busseilla 457A/57A tai bussilla 465, josta voi vaihtaa samalla lipulla Rajamäellä linjalle 57.

Mikä Sääksilippu?

Sääksilippu on myynnissä ja kokeilussa tämän kesän ajan 1.7.-10.8.2022 välisenä aikana. Sääksilippu on ostettavissa vain Korsisaaren mobiilisovelluksesta. Lippu maksaa 5€ ja on voimassa saman tien oston jälkeen ostovuorokauden loppuun asti. Lippu on käytettävissä vain matkoille Sääksiin ja Sääksistä.

Jos sinulta edelleen puuttuu Korsisaaren mobiilisovellus?

Saat sovelluksen ladattua puhelimeesi Google Play -kaupasta tai App Storesta ja voit jatkossa ostaa bussiliput suoraan puhelimeesi. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit ostaa myös kausi- ja sarjalippuja puhelimeesi.

Lähde nauttimaan Suomen suurimmasta lähteestä, vietä päivä auringosta nauttien, ulkoillen ja nauttien raikkaasta lähdevedestä.