31.05.2024

Sääksilippu myynnissä koko kesän

Viime vuosilta tuttu Sääksilippu tulee taas myyntiin Korsisaari-sovellukseen kesän ajaksi.

Sääksilippu mahdollistaa kesällä vaivattoman kesäpäivän Sääksissä.

Sääksilippu on myynnissä Korsisaari-sovelluksessa 1.6.-31.8.2024 välisen ajan. Sääksilippu maksaa 6€ ja on voimassa heti oston jälkeen vuorokauden loppuun asti. Lippu on käytettävissä vain matkoille Sääksiin tai Sääksistä.

Miten joukkoliikenteellä pääsee Sääksiin?

Matkahuollon reittiopas neuvoo sinulle sopivimman reitin, kirjoita reittioppaaseen lähtöosoitteesi ja Sääksin uimarannan osoite (Sääksjärventie 30). Klaukkalan matkakeskukselta pääsee reilussa 20 minuutissa linjalla 57 tai 457 Sääksintien pysäkille. Rajamäeltä Sääksintien pysäkille pääsee vain alle 5 minuutin bussimatkalla. Arkisin Klaukkalasta ja Rajamäeltä lähtee yhteensä 35 vuoroa, joista kaikki pysähtyvät Sääksintien pysäkillä.  Nurmijärven kirkonkylältä pääsee Sääksintien pysäkille joko busseilla 457A/57A tai bussilla 465, josta voi vaihtaa samalla lipulla Rajamäellä linjalle 57.

Myös Kivenkyydillä voit matkustaa Sääksilipulla. Kivenkyyti palvelee kesän ajan Rajamäellä tiistaisin ja perjantaisin klo 8.45-11 ja 12-14.30.

Joukkoliikenteessä matkustaminen potkulaudan tai muun vastaavan kokoisen kulkuvälineen kuljettaminen joukkoliikenteessä muuttui keväällä. Joten nyt voit pakata matkaan mukaan, vaikka potkulaudan, jolla rullailla Kiljavantien varrelta uimarannalle.

Sääksjärvi on kaunis, Suomen suurin lähde, jonka upealla hiekkarannalla voit viettää aurinkoisen kesäpäivän uimisen ja rentoutumisen merkeissä. Uimarannan lisäksi Sääksissä on kahvila, WC:t, pukeutumistilat sekä erilaisia liikuntapaikkoja hyppytorneista beachvolley-kenttiin. Huomaathan, että uimaranta on käytössä 1.6.-31.8.2024 kello 6:00-22:00 välisenä aikana.

Sääksissä on uimavalvonta kesällä 2024 maanantaista sunnuntaihin. Tarkemmat aukioloajat löydät Nurmijärven kunnan sivuilta

Jos et ole tiennyt miten Sääksjärvi on syntynyt, käy lukemassa Sääksjärven synnystä ja alueen palveluista Visit Nurmijärven -sivuilta.

Unohda parkkipaikan etsiminen ja hyppää kyytiin!

Lisää ajankohtaista