Black Friday on täällä!

Tänä vuonna Black Fridayna saat Korsisaaren mobiilisovelluksesta kausiliput -50 % ja verkkokaupasta Aito Iskelmä -risteilykuljetuksista -20 % koodilla BLCK. Tarjoukset ovat voimassa vain perjantaina 24.11.2023, joten nyt kannattaa olla hereillä.

Black Friday – Kausiliput -50 %

Korsisaaren mobiilisovelluksesta saat perjantaina 24.11.2023 kausiliput -50 % edullisemmin. Perjantaista alkaen mobiilisovelluksesta ostetuilla kausilipuilla on 30 päivän aktivointiaika. Oston jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa aktivoida lippu käyttöön. Lipun voimassaolo alkaa vasta aktivoinnista.

Jatkossa voit ostaa myös mobiilisovelluksessa uuden kausilipun hyvissä ajoin jo valmiiksi odottamaan edellisen loppumista. Muistathan, että kausilippu ei aktivoidu automaattisesti aktivointiajan päättyessä, vaan aktivointi pitää muistaa tehdä. Huomioithan, että kausilipun ostaminen on sitova ostopäätös, eikä rahoja palauteta, vaikka kausilippu olisi jäänyt aktivoimatta tai kausilipulle ei olisi enää oston jälkeen tarvetta.

  • Nurmijärvi – Helsinki, aikuiselle 55,15 € (norm. 110,30 €)
  • Nurmijärvi – Helsinki, alle 19-vuotiaalle 38,60 € (norm. 77,20 €)
  • Nurmijärvi – Espoo, Vantaa tai Tuusula, aikuiselle 38,60 € (norm. 77,20 €)
  • Nurmijärvi – Espoo, Vantaa tai Tuusula, alle 19-vuotiaalle 26,70 € (norm. 53,40 €)
  • Nurmijärvi – Hyvinkää, aikuiselle 34,75 € (norm. 69,50 €)
  • Nurmijärvi – Hyvinkää, alle 19-vuotiaalle 24,25 € (norm. 48,50 €)

Black Friday – Aito Iskelmä -risteilykuljetukset -20 %

Kaipaatko pientä taukoa arjesta? Mitä jos lähtisit risteilemään Turusta Aito Iskelmä -risteilylle! Korsisaari kuljettaa kaikki halukkaat Turun Satamaan ja risteilyn jälkeen takaisin kotiin. Perjantaina saat koodilla BLCK Aito Iskelmän -risteilykuljetuksista -20 %. Koodi on voimassa vain perjantain ajan, joten toimitahan nopeasti.

Puuttuuko sinulta puhelimesta vielä Korsisaari-mobiilisovellus?

Korsisaaren mobiilisovellus on ladattavissa älypuhelimiin Google Play ja App Store -sovelluskaupoista. Sovelluksesta pystyt ostamaan kerta-, sarja- ja kausilippuja. Sovelluksesta löydät myös perhe- ja duo-liput. Sovelluksen Liikenne-osiosta löydät kaikki Nurmijärven joukkoliikenteen ajankohtaiset tiedotteet. Sallimalla sovelluksessa ilmoitukset saat puhelimesi lukitusnäytölle viestin, kun uusi ajankohtainen tiedote julkaistaan.

Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari
Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari