Arvokortti

Osta Korsisaaren arvokortti ja lataa kortille rahaa

 

Arvokortti toimitetaan sinulle kotiisi ilmoittamaasi osoitteeseen valitsemallasi rahasummalla ladattuna. Valitse arvokortille ladattava rahasumma kymmenen (10) ja sadan (100) euron väliltä (10-100€). Voit myös valita nouto Alhosta ja noutaa kortin Nurmijärven Alhonniitun varikolta arkisin klo 7-15 (Alhonniituntie 1, Nurmijärvi). Kortti on noudettavissa seuraavana arkipäivänä tilauksesta.

 

Jos myöhemmin haluat ladata kortille kautta tai sarjalippua, voit tehdä tämän ilman uuden kortin ostamista. Yhdellä kortilla voi aina arvon lisäksi olla myös kausi- tai sarjalippu. Huomioithan kuitenkin, että lipputuotteen voimassaoloalueen muuttaminen vaatii uuden lipputuotteen, jolloin voit olla yhteydessä sähköpostilla matkakortit@korsisaari.fi

 

Matkakortille ladatulla arvolla maksettu kertalipun hinta on sama kuin autosta ostettuna. Ei vain tarvitse pitää käteistä mukana tai miettiä, toimiiko luottokortti. Jos haluat varmistaa huollettavien rahankäyttöä, arvokortti on osoittautunut hyväksi ja toimivaksi vaihtoehdoksi. Lisää arvoa kortille voi ladata linja-autoissa tai Nurmijärven kunnan R-kioskeilla (Rajamäellä, Nurmijärven kirkonkylällä tai Klaukkalassa). Arvokortilla voit maksaa yhdellä kertaa useamman matkustajan, koska matkakortti on haltijakohtainen.

 

Korttipohja maksaa 5€, hinta lisätään ostoskorin loppusummaan. Voit myös ostaa kortin lisäksi verkkokaupasta matkakorttikotelon. Jolla pidennät matkakorttisi käyttöikää, oikein säilytettynä Korsisaaren matkakortin käyttöikä on vuosia. Matkakorttikotelon toisella puolella on heijastin, joka on varsinkin pimeään aikaan kätevä linja-auton pysäyttämiseksi.

 

Kortin oikeasta alareunasta löytyvä sarjanumero kannattaa tallentaa ylös. Jos kortti katoaa tai varastetaan, kortti pystytään sulkemaan sarjanumeron perusteella ja tarvittaessa tiedot siirtämään uudelle kortille.

Tutustu myös

Employer-subsidized commuter ticket

Matkakorttikotelo