Matkakortti

 

Oletko juuri muuttanut Nurmijärvelle tai aloitatko käyttämään joukkoliikennettä säännöllisemmin? Osta Korsisaaren matkakortti. Kortin voi ostaa kotiin kuljetettuna tai tulla noutamaan Nurmijärven Alhonniitun varikolta (Alhonniituntie 1, Nurmijärvi). Korsisaaren matkakortille voi ladata kausilipun, sarjalipun tai arvoa. Lue lisää eri lipputuotteista ja niiden hinnoista. Matkakortti aktivoituu vasta ensimmäisestä leimauksesta, joten et menetä päivääkään kautta, vaikka tilaatkin verkkokaupan kautta. Korttipohja maksaa 5 €, hinta lisätään ostoskorin loppusummaan. Voit myös ostaa kortin lisäksi verkkokaupasta matkakorttikotelon. Jolla pidennät matkakorttisi käyttöikää. Matkakorttikotelon toisella puolella on heijastin, joka on varsinkin pimeään aikaan kätevä linja-auton pysäyttämiseksi.

 

Jatkossa suosittelemme tekemään lisälataukset verkkokaupan kautta. Verkkosivujen kautta kortille pystyy lataamaan lisää kortilla olevaa lipputuotetta. Näin olet omalta osaltasi vähentämässä ruuhkia linja-autossa, kun olet ladannut lipputuotteen valmiiksi. Huomioi kuitenkin, että tuotteen latauksesta kestää noin 3 tuntia, ennen kuin lipputuote on latautunut kortille. Uuden latauksen aktivoituessa korttia tulee näyttää lippukoneelle normaalia pidemmän aikaa, jotta kortin tiedon saadaan siirtymään.

Jos tulee tarve vaihtaa kortilla olevaa lipputuotetta, ota yhteyttä matkakortit@korsisaari.fi

 

Kaikille myytävät lipputuotteet:

 

  • 30 päivän kausilippu (Nurmijärvi sisäinen (sisältää Hyvinkään), Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)
  • 20 matkan sarjaliput (Nurmijärvi sisäinen (sisältää Hyvinkään), Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)

 

Alle 19-vuotiaille myytävät lipputuotteet:

 

  • 30 päivän kausilippu (Nurmijärvi sisäinen, Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)

 

4-11-vuotiaille myytävät lipputuotteet:

 

  • 10 matkan sarjaliput, Nurmijärven sisäisille matkoille

 


 

Onko sinulla jo matkakortti ja haluat ladata korttia uudelleen?

 

Lataa matkakorttia

 

Tutustu myös

Työsuhdematkakortti

Matkakorttikotelo