Matkakortti

 

Oletko juuri muuttanut Nurmijärvelle tai alatko käyttää joukkoliikennettä säännöllisemmin? Osta Korsisaaren matkakortti. Kortin voi ostaa kotiin kuljetettuna tai tulla noutamaan Nurmijärven Alhonniitun varikolta. Korsisaaren matkakortille voi ladata kausilipun, sarjalipun tai arvoa. Lue lisää eri lipputuotteista ja niiden hinnoista. Matkakortti aktivoituu vasta ensimmäisestä leimauksesta, joten et menetä päivääkään kautta, vaikka tilaatkin verkkokaupan kautta. Korttipohja maksaa 5 €, hinta lisätään ostoskorin loppusummaan. Voit myös ostaa kortin lisäksi verkkokaupasta matkakorttikotelon.

 

Jatkossa suosittelemme tekemään lisälataukset verkkosivun kautta. Verkkosivujen kautta kortille pystyy lataamaan lisää kortilla olevaa lipputuotetta. Jos tulee tarve vaihtaa kortilla olevaa lipputuotetta, ota yhteyttä matkakortit@korsisaari.fi

 

Kaikille myytävät lipputuotteet:

 

  • 30 päivän kausilippu (Nurmijärvi sisäinen (sisältää Hyvinkään), Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)
  • 20 matkan sarjaliput (Nurmijärvi sisäinen (sisältää Hyvinkään), Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)

 

Alle 19-vuotiaille myytävät lipputuotteet:

 

  • 30 päivän kausilippu (Nurmijärvi sisäinen, Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)

 

4-11-vuotiaille myytävät lipputuotteet:

 

  • 10 matkan sarjaliput, Nurmijärven sisäisille matkoille

 


 

Onko sinulla jo matkakortti ja haluat ladata korttia uudelleen?

 

Lataa matkakorttia

 

Tutustu myös

Korsisaaren lahjakortti

Työsuhdematkakortti

Arvokortti