Matkakortti

Oletko juuri muuttanut Nurmijärvelle tai aloitatko joukkoliikenteen säännöllisemmän käyttämisen? Osta Korsisaaren matkakortti. Kortin voi ostaa kotiinkuljetettuna tai tulla noutamaan Alhosta varikolta. Korsisaaren matkakortille voi ladata kausilipun tai sarjalipun, lipputuoteiden lisäksi voit myös käyttää korttia arvon latauksessa ja maksaa sillä. Lue lisää eri lipputuoteista ja niiden hinnoista. Matkakortti aktivoituu vasta ensimmäisestä leimauksesta, joten et menetä kautta päivääkään, vaikka tilaatkin verkkokaupan kautta. Korttipohja maksaa 5€, hinta lisätään ostoskorin loppusummaan.

Voit myös ostaa kortin lisäksi verkkokaupasta matkakorttikotelon.

Jatkossa suosittelemme tekemään lisälataukset verkkosivun kautta. Verkkosivujen kautta kortille pystyy lataamaan lisää kortilla olevaa lipputuotetta. Jos tulee tarve vaihtaa kortilla olevaa lipputuotetta, ota yhteyttä matkakortit@korsisaari.fi

Kaikille myytävät lipputuotteet:

  • 30 päivän kausilippu (Nurmijärvi sisäinen (sisältää Hyvinkään), Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)
  • 20 matkan sarjaliput (Nurmijärvi sisäinen (sisältää Hyvinkään), Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)

Alle 19-vuotiaille myytävät lipputuotteet:

  • 30 päivän kausilippu (Nurmijärvi sisäinen, Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)

4-11-vuotiaille myytävät lipputuotteet:

  • 10 matkan sarjaliput, Nurmijärven sisäisille matkoille

 


Haluatko ostaa lisäkautta tai lisää sarjalippuja Korsisaaren matkakortille?

 

Lataa lisäkausi

 


 

Tutustu myös

Korsisaaren lahjakortti

Arvokortti

Työsuhdematkakortti