Matkakortti

Oletko juuri muuttanut Nurmijärvelle tai aloitatko joukkoliikenteen säännöllisemmän käyttämisen? Nyt voit ostaa suoraan kotiin kuljetettuna tai tulla noutamaan Alhosta varikolta Korsisaaren matkakortin. Korsisaaren matkakortille voi ladata kausilipun tai sarjalipun, lipputuoteiden lisäksi voit myös käyttää korttia arvon latauksessa ja maksaa sillä. Lue lisää eri lipputuoteista ja niiden hinnoista. Matkakortti aktivoituu vasta ensimmäisestä leimauksesta, joten et menetä kautta päiväkään vaikka tilaatkin verkkokaupan kautta. Korttipohja maksaa 5€, hinta lisätään ostoskorin loppusummaan.

Voit myös ostaa kortin lisäksi verkkokaupasta matkakorttikotelon.

Jatkossa suosittelemme myös tekemään lisälataukset verkkosivun kautta. Verkkosivujen kautta pystyy kortille lataamaan lisää kortilla olevaa lipputuotetta. Jos tulee tarve vaihtaa niin ota yhteyttä matkakortit@korsisaari.fi

Aikuisille:

  • 30 päivän kausilippu (Nurmijärvi sisäinen (sisältää Hyvinkään), Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)
  • 20 matkan sarjalippuja (Nurmijärvi sisäinen (sisältää Hyvinkään), Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)

Alle 19-vuotiaille:

  • 30 päivän kausilippu ((Nurmijärvi sisäinen, Nurmijärvi – Espoo, Vantaa, Tuusula ja Nurmijärvi – Helsinki)

4-11-vuotiaille:

  • 10 matkan sarjalippuja, Nurmijärven sisäisille matkoille

Haluatko ostaa lisäkautta tai lisää sarjalippuja Korsisaaren matkakortille?

 

Lataa lisäkausi

 


 

Tutustu myös

Matkakorttikotelo

Työsuhdematkakortti

Korsisaaren lahjakortti