Matkakorttikotelo

Onko sinulla käytössäsi Korsisaaren matkakortti tai oletko juuri hankkimassa sitä?

Osta matkakortin mukaan matkakorttikotelo.

 

Matkakorttikotelo suojaa korttia ja pidentää kortin käyttöikää. Matkakortin taittuminen, vääntyminen tai murtuminen voi aiheuttaa kortin rikkoutumisen. Kortin rikkoutuessa ei korttia pystytä lukemaan linja-autossa. Ostamalla kotelon kortin annat kortillesi lisää suojaa ja käyttöaikaa. Pitkässä juoksussa säästät rahaa, kun kortin uusimisväli pitenee.  Kotelon toisella puolella on heijastin, joka on hyvä apu pimeällä linja-auton pysäytyksessä. Linja-autonkuljettajan on helpompi havainnoida pysäkillä matkustaja, joka heilauttaa heijastavaa korttikoteloa. Kotelo on toisesta lyhyestä päästä auki, josta matkakortin voi sujauttaa koteloon.

 

Korsisaaren korttikotelo on saatavana sinisenä tai valkoisena. Sinisessä korttikotelossa on Korsisaari teksti ja valkoisessa korttikotelossa lentävät Korsisaaren logosta tutut leijat

 

  • Heijastavuusarvo (CIL arvo) n. 800 – 1200
  • Korttikotelo on kooltaan 97 mm x 65 mm

 

Matkakorttikotelo on valmistettu polypropeeni muovista ja flataatti vapaasta vinyylistä. Kotelo on tarkoitettu kestämään aikaa ja elämää. Tuotteen tullessa elinkaarensa päähän voi tuotteen hävittää sekajätteen joukossa.

 

Kotelo on suunniteltu ja valmistettu yhteistyössä suomalaisen Saintexin kanssa, jolla on takuuna suomalaisesta työstä avainlipputunnus. Korsisaaren matkakortin kotelo on suomalaista suunnittelua ja valmistettu Suomessa. Yhteistyökumppania valittaessa annoimme yrityksenä suuren painoarvon suomalaiselle tuotannolle ja valmistuksella. Yrityksemme laatujärjestelmän mukaisesti haluamme varmistua tuotantoketjun läpinäkyvyydestä tuotteen valmistuksen yhteydessä.

Ostamalla Korsisaaren kotelon, tuet samalla suomalaista työtä ja varmistat työn pysymisen Suomessa.

Tutustu myös

Employer-subsidized commuter ticket

Value card

Matkakortti