Matkakortti

– ohjeita Korsisaaren matkakortille

Korsisaaren matkakortin ostopaikat:

  • Verkkokauppa
  • Klaukkalan Kuonomäentien ja Liikekujan R-kioskit
  • Kirkonkylän R-kioski
  • Nurmijärven Alhonniitun varikko, Alhonniituntie 1 (avoinna arkisin klo 8-15)

Korsisaaren matkakortti kelpaa Korsisaari-yhtiöiden autoissa.

Korttipohja maksaa 5 € ja huolellisesti säilytettynä kortti kestää useita vuosia. Korttia tulee säilyttää korteille tarkoitetussa kotelossa. Voit ostaa kortillesi kotelon verkkokaupastamme.

Korsisaaren matkakortti on haltijakohtainen ja tarkoitettu vain omaan käyttöön.

Kortille voi ladata arvoa (10-100 €) tai jopa kolme kautta. Kausikorttien kausi aktivoituu aina ensimmäisestä leimauksesta. Samalla kortilla voi olla ladattuna kausilipun tai sarjalipun lisäksi myös arvoa.

Kortin oikeasta alareunasta löytyvä sarjanumero kannattaa tallentaa ylös. Jos kortti katoaa tai varastetaan, kortti pystytään sulkemaan sarjanumeron perusteella ja tarvittaessa tiedot siirtämään uudelle kortille. Sarjanumerolla on myös mahdollista ladata verkkokaupasta lisää kautta kortille.

Verkkokaupasta ladatun kauden siirtyminen kortille vie noin kolme tuntia, ja tämä on hyvä huomioida oston yhteydessä. Lisäkausi latautuu kortille, kun kortti leimataan ensimmäisen kerran bussissa.

Korsisaaren matkakortille ladattuja lipputuotteita tai arvoa ei hyvitetä, vaikka lippua ei käytettäisikään. Kadonneiden korttien jäljellä ollut matkustusoikeus siirretään asiakkaan pyynnöstä uudelle matkakortille.

Jos sinulla on käytössä työnantajan tarjoama työmatkaetu, käy lukemassa työsuhdematkalipusta.

Lisää kautta kortille voi ladata:

  • Klaukkalan Kuonomäentien ja Liikekujan R-kioskeilta
  • Kirkonkylän R-kioskilta
  • Linja-autoissamme
  • Nurmijärven Alhonniitun varikolta (arkisin klo 8-15)

Jos kortille tarvitsee vaihtaa eri lipputuote, esim. haluat vaihtaa Nurmijärven sisäisen lipun Nurmijärvi-Helsinki-lippuun, sinun tulee ostaa uusi matkakortti tai käydä tyhjentämässä kortti Alhonniitun varikollamme.

Jos kortin käyttämisessä on ongelmia tai kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostilla matkakortit@korsisaari.fi tai lähettää viestiä palautelomakkeemme kautta.

Tutustu myös matkakortin käyttöehtoihin.