23.04.2024

Kesäaikataulut julkaistu

Nurmijärven joukkoliikenteen kesäaikataulut on julkaistu Korsisaaren verkkosivuilla, Matkahuollon Reittioppaassa ja aikatauluhaussa.

Kesäaikataulut julkaistu Korsisaaren verkkosivuilla.

Kesäaikataulut alkavat koulujen päättymisen jälkeen maanantaina 3.6.2024 ja ovat voimassa koulujen alkuun 7.8.2024. Koulupäivinä ajettavat linjat lomailevat koulujen kesäloman ajan ja palaavat taas elokuussa liikenteeseen.

Kesäaikatauluissa on liityntävuorojen ajastusta tarkennettu sekä parannettu iltojen ja viikonloppujen vuoroja viime kesän aikatauluihin verrattuna.

Talvikauden 2024-2025 aikataulut julkaistaan kesäkuun alussa.

Kesäaikataulujen myötä myös Kivenkyydin palveluajat vaihtuvat kesän ajaksi. Kivenkyyti palvelee kesäaikana vuoropäivin Nurmijärven kunnan taajamissa.

Kivenkyyti 3.6.-7.8.2024

Palveluaika on arkisin klo 8:45-11:00 ja 12:00-14:30. Maanantaisin ja torstaisin Kivenkyyti palvelee Klaukkalassa, keskiviikkoisin Nurmijärven kirkonkylällä sekä tiistaisin ja perjantaisin Rajamäellä.

Kesän aikataulukoosteet löydät Reitit ja aikataulut -osiosta, aikatauluhausta ja Matkahuollon reittioppaasta.

Lisää ajankohtaista

  • Korsisaari täyttää 95 vuotta!
    Tervetuloa, kaikki vappuaattona juhlistamaan Korsisaaren 95-vuotista taivalta. Tarjoamme Rajamäellä, Nurmijärven kirkonkylällä ja Klaukkalassa munkkia ja simaa.
  • Korsisaaren uudet verkkosivut
    Alkusyksystä kysyimme mielipiteitänne verkkosivuistamme. Kerroitte mitä voisimme tehdä paremmin ja mikä sivuillamme toimii. Nyt toiveet on luettu, pureskeltu ja huomioitu. Uudet verkkosivumme ovat tänään kokonaisuudessaan julkaistu.
  • Työmatkakulut verotukseen
    Mietitkö mistä löydät vuoden 2023 joukkoliikenteen työmatkakulut? Suurimmalla osalla suomalaisista esitäytetyt veroilmoitukset toimitetaan virtuaaliseen tai perinteiseen postilaatikkoon maalis-huhtikuussa 2024. Korjauksien määräpäivät ovat yleisemmin toukokuussa.