24.04.2024

Korsisaari täyttää 95 vuotta!

Tervetuloa, kaikki vappuaattona juhlistamaan Korsisaaren 95-vuotista taivalta. Tarjoamme Rajamäellä, Nurmijärven kirkonkylällä ja Klaukkalassa munkkia ja simaa.

Korsisaari täyttää 95 vuotta ja tarjoaa juhlapaivan kunniaksi simaa ja munkkia.

Korsisaaren historian ensimmäisiä lukuja aloitettiin kirjoittamaan 1.5.1929. Vapun päivänä Emil Korsisaari ajoi ensimmäisen linja-autovuoronsa Nurmijärven kirkonkylältä Helsinkiin. Jo ennen tätä oli Emil ajanut tavara-ajoja muun muassa Nurmijärvellä ja Nurmijärveltä Helsinkiin. Tuosta ensimmäisestä linja-autovuorosta tulee tänä vuonna kuluneeksi 95 vuotta.

Vappuaatto alkaa munkilla ja simalla

Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme aamulla klo 6.30 alkaen munkkia ja simaa kaikille matkustajille Rajamäen ja Nurmijärven kirkonkylän linja-autoasemilla sekä Klaukkalan matkakeskuksella. Eikä välttämättä tarvitse auton kyytiin nousta, vaan voit vain tehdä aamulenkin linja-autoaseman kautta. Paikalla olemme klo 10 asti. Munkkia ja simaa on jaossa, niin kauan kuin herkkuja riittää.

Oletko miettinyt Korsisaari-sovellukseen vaihtamista?

Onko sinulla vielä käytössä Korsisaaren matkakortti ja olet miettinyt matkakortista luopumista. Nyt se kannattaa, nimittäin tuolloin vappuaattoaamuna, kun tuot matkakorttisi meille, saat sovellukseen saman lipputuotteen kuin mikä on aktiivisena matkakortillasi, ilmaiseksi. Alla vielä toimintaohjeet.

 1. Lataa puhelimeesi valmiiksi Korsisaari-sovellus
 2. Rekisteröidy sovellukseen
 3. Tuo matkakorttisi Rajamäen, Nurmijärven kirkonkylän linja-autoasemalle tai Klaukkalan matkakeskukselle klo 6.30-10 välillä
 4. Saat matkakorttiasi vastaan kortilla olevan lipputuotteen hinnan verran bonusta sovellukseen, jolla saat ostettua uuden käyttämättömän lipputuotteen sovelluksesta.

Edun saaminen edellyttää, että matkakortti luovutetaan Korsisaarelle ja kortti suljetaan.

Onko Korsisaari-sovelluksesta jotain kysyttävää?

Kaipaatko apuja Korsisaari-sovelluksen käyttöön? Tule kysymään apuja ja neuvoja sovelluksen käyttöön vappuaattona Rajamäen, Nurmijärven linja-autoasemille sekä Klaukkalan matkakeskuksella klo 6.30-10. Korsisaaren työntekijät neuvovat sovelluksen käytössä ja samalla voit nauttia tarjoiluista.

Tervetuloa syömään herkkuja ja juhlistamaan juhlavuotta kanssamme!

Lisää ajankohtaista

 • Kesäaikataulut julkaistu
  Nurmijärven joukkoliikenteen kesäaikataulut on julkaistu Korsisaaren verkkosivuilla, Matkahuollon Reittioppaassa ja aikatauluhaussa.
 • Korsisaaren uudet verkkosivut
  Alkusyksystä kysyimme mielipiteitänne verkkosivuistamme. Kerroitte mitä voisimme tehdä paremmin ja mikä sivuillamme toimii. Nyt toiveet on luettu, pureskeltu ja huomioitu. Uudet verkkosivumme ovat tänään kokonaisuudessaan julkaistu.
 • Työmatkakulut verotukseen
  Mietitkö mistä löydät vuoden 2023 joukkoliikenteen työmatkakulut? Suurimmalla osalla suomalaisista esitäytetyt veroilmoitukset toimitetaan virtuaaliseen tai perinteiseen postilaatikkoon maalis-huhtikuussa 2024. Korjauksien määräpäivät ovat yleisemmin toukokuussa.