Työsuhdematkakortti

Onko sinulla käytössäsi työantajan tarjoama työsuhde-etu työmatkoihin?

– Tilaa työsuhdematkakortti

 

Korsisaaren työsuhdematkakorttiin kortille ja rekisteriin tallennetaan verottajan vaatimat tiedot. Työsuhde-edun hyödyntämisestä.

 

Työsuhdematkakortti toimitetaan aina ilman voimassa olevaa lipputuotetta tai arvoa. Ennen matkan alkua pitää kortille käydä lataamassa Nurmijärven R-kioskeilta (Rajamäeltä, Nurmijärven kirkonkylällä tai Klaukkalassa) tai Kampin Matkahuollossa; kautta (30 päivää), sarjalippuja (20 matkaa 3 kuukauden aikana) tai arvoa. Teknisistä syistä johtuen kortille tallennetaan valmiiksi valitsemasi lipputuotetyyppi ja tilaukseen lisätään kassalla matkakortin viiden (5) euron korttipohjamaksu. Työsuhdematkakortilla voi olla samanaikaisesti yksi kausilippu tai sarjalippu, ja sen lisäksi myös arvoa. Työsuhdematkakortti on henkilökohtainen, eikä kortilla voi matkustaa muita kuin kortin omistaja.

 

Henkilöllisyys varmistetaan aina oston yhteydessä, jolloin maksuna tai osamaksuna on mahdollista käyttää R-kioskeilla (Eazybreak työmatkaetua, Smartum Työmatkaetua, ePassi Työmatkaa tai Edenredin luottokorttia) ja Kampin Matkahuollossa (Smartum Työmatkaetua, Edenredin luottokorttia tai Matkahuollon paperisia työmatkaseteleitä). Voit myös ladata matkakorttia verkkokaupastamme tai linja-autoissamme, jos et hyödynnä maksussa työsuhde-etua.

 

Huomiothan työsuhdematkakortti ostossa

Tilauksen yhteydessä täytät myös työnantajasi nimen Yrityksen nimi -kenttään.

Jos valitset nouto R-kioskilta tai Kampin Matkahuollosta, kortti on noudettavissa valitsemastasi pisteestä viiden (5) arkipäivän kuluessa. Kortin saapumisesta R-kioskille ei tule erillistä ilmoitusta sähköpostiin.

Huolehdithan kortin oikeanlaisesta säilytyksestä, jonka myötä kortin käyttöikää voi lisätä vuosilla. Tilaa vaikka samalla kertaa Korsisaaren matkakortinkotelo. Kotelon toisella puolella on heijastavapinta, jonka avulla linja-auton pysäyttäminen pimeällä on helpompaa.

 

Voit käydä lukemassa tarkemmin työsuhdematkakortista ja sen hyödyntämisessä Nurmijärven kunnan joukkoliikenteessä matkustamisessa työsuhdematkalippu-osiossa.

Tutustu myös

Matkakorttikotelo

Travel card

Arvokortti