18.12.2023

Uusi uimahallilippu

Korsisaaren sovellukseen on tänään tullut uusi yhdistelmälippu. Uusi lippu yhdistää joukkoliikenteen lipun ja uimahallin sisäänpääsyn.

Korsisaaren sovelluksessa uusi yhdistelmälippu uimahallilippu.

Mikä ihmeen uimahallilippu?

Uimahallilippu on voimassa 5 tuntia. 5 tunnin aikana ehdit hyvin Nurmijärven joukkoliikenteen vuoroille Rajamäen uimahallille ja olet samalla lipulla maksanut myös uimahallin sisäänpääsyn. Näytät vain aktiivista uimahallilippua uimahallin kassalla ja saat sisäänpääsyrannekkeen.

Uimahallilippu maksaa lapselle (1–17-vuotta) 8,40 € ja aikuiselle (yli 18-vuotiaat) 11,40 € ja oston jälkeen sinulla on 60 minuuttia aikaa aktivoida lippu käyttöön. Aktiivinen lippu tulee näyttää sekä meno, että paluumatkalla kuljettajalle ja uimahallin kassalla. Uimahallilippu oikeuttaa matkustamiseen Nurmijärven joukkoliikenteen sisäisillä vuoroilla.

Lippu on myynnissä 18.12.2023-31.5.2024 välisenä aikana.

Millä pääsee Rajamäen uimahallille?

Kätevimmin vuorot Rajamäen uimahallille löydät Matkahuollon Reittioppaasta. Reittioppaaseen voit syöttää lähtöosoitteesi tai annat Reittioppaan paikannuksen määrittää lähtöpaikkasi. Rajamäen uimahalli löytyy nimellä tai halutessasi voit käyttää uimahallin osoitetta. Kuntolanpolku 1.

Eikö Korsisaaren sovellus ole vielä tuttu?

Korsisaaren sovellus on ladattavissa älypuhelimellesi Google Playsta tai App Storesta. Hae kaupasta Korsisaari-sovellus ja asenna se puhelimeesi. Sovellus toimii uusimmissa Android- ja iOS-puhelimissa. Korsisaari-sovelluksella voit osaa kerta-, sarja– ja kausiliput suoraan puhelimeesi. Eri lipputuotteet ja hinnat löytyvät sovelluksesta ja verkkosivujen Liput ja hinnat -osiosta. Löydät ajankohtaiset joukkoliikenteen tiedotteet liikenne -osiosta, kun sallit ilmoitukset, saat tiedon puhelimesi näytölle aina uuden uutisen julkaisun yhteydessä.

Lisää ajankohtaista