Mobiilisovellus

– bussiliput suoraan puhelimeen Korsisaaren sovelluksesta

Korsisaaren mobiilisovellus on ladattavissa älypuhelimellesi Google Playsta tai App Storesta. Hae kaupasta Korsisaari-sovellus ja asenna se puhelimeesi. Mobiilisovellus toimii uusimmissa Android- ja iOS-puhelimissa.

Korsisaari-sovelluksella voit osaa kerta-, sarja– ja kausiliput suoraan älypuhelimeen. Sovelluksessa ostettavat eri lipputuotteet ja hinnat löytyvät sovelluksesta ja Lipputuotteet-osiosta.

Sovellus pyytää oikeutta käyttää laitteesi sijaintia. Sijaintitiedot parantavat palvelun käytettävyyttä. Hyväksy sovelluksen käyttöehdot ja luo PIN-koodi. PIN-koodia käytetään maksutapahtuman hyväksymiseen.

Sovellusta voi myös käyttää rekisteröitymättömänä, jolloin voit ostaa vain kertalippuja, ja maksutapoina toimivat Mobiilimaksu, Pivo, MobilePay ja Apple Pay (iOs).

Rekisteröityneenä voit ostaa kertalippujen lisäksi myös kausi– ja sarjalippuja. Maksutavat ovat samat kuin ilman rekisteröitymistä. Lisäksi voit maksaa ostokset pankki- tai luottokortilla ja tallentaa pankki- tai luottokortin tiedot sovellukseen. Rekisteröityessäsi syötä sähköpostiosoitteesi, luo salasana ja syötä puhelinnumerosi. Aktivoi tilisi sähköpostiisi lähetetystä linkistä.

Maksettaessa Mobiilimaksulla, Pivolla, Apple Pay:lla tai MobilePay:llä lisätään hintaan maksutapalisä 0,20 €.

Maksun jälkeen lippu ilmestyy Ostot -välilehdelle, jolla näkyvät kaikki lippusi. Yhdellä puhelimella voit ostaa useammankin kertalipun yhdessä matkustaville tai hyödyntää sarjalippuja.

Tili-välilehdeltä löydät myös tietoa sovelluksesta kohdasta Sovellus: Yleistä lipuista ja Usein kysytyt kysymykset.

Sovelluksen on tehnyt iQ Payments Oy. Tutustu myös yrityksen tietosuojakäytäntöön.

Mobiililipun käyttäminen

Kausi-, Kerta– ja Duo-liput pitää erikseen aktivoida käyttöön oston jälkeen, aktivointiajan näet sovelluksesta ja Lipputuotteet-osiosta kyseisen lipun kohdalla. Voit siis huoletta ostaa lipun valmiiksi autoa odottaessa. Aktivoitu mobiililippu näytetään bussiin noustessa kuljettajalle, joka tarkistaa lipun voimassaolon. Lipussa on QR-koodin lisäksi näkyvillä jäljellä oleva voimassaoloaika. Pidä huoli siitä, että puhelimessa on virtaa koko matkan ajan.

Voit käyttää lippuasi silloinkin, kun internetyhteys ei ole käytössä. Sinun tulee kuitenkin olla kirjautuneena sovellukseen.

Mobiililipun rajoitukset

Mobiililipulla voi matkustaa Korsisaari-yhtiöiden ajamassa joukkoliikenteessä. Mikäli matka jatkuu HSL-alueella toiseen liikennevälineeseen, voit käyttää mobiilisovelluksen Duo-lippua. HSL:n matkakorttia tai muuta HSL-lippua ei voi käyttää matkan osamaksuna.

Katso ohje, miten voit ostaa mobiilisovelluksessa lipun toiselle?