Mobiilisovellus

– Kerta-, sarja- ja kausiliput suoraan puhelimeen

Korsisaaren mobiilisovellus, on ladattavissa älypuhelimellesi Google Playsta tai App Storesta. Hae kaupasta Korsisaari-sovellus ja asenna se puhelimeesi. Mobiilisovellus toimii uusimmissa Android- ja iOs-puhelimissa.

Korsisaari-sovelluksella voit osaa kerta-, sarja- ja kausiliput suoraan älypuhelimeen. Sovelluksessa ostettavat eri lipputuotteet ja hinnat löytyvät Lipputuotteet ja maksutavat-osiosta.

Sovellus pyytää oikeutta käyttää laitteesi sijaintia. Sijaintitiedot parantavat palvelun turvallisuutta. Hyväksy sovelluksen käyttöehdot. Luo PIN-koodisi. PIN-koodia käytetään maksutapahtuman hyväksymiseen.

Sovellusta voi myös käyttää rekisteröitymättämänä, jolloin voit ostaa vain kertalippuja, ja maksutapoina toimivat pankki- ja luottokortit, Mobiilimaksu, Pivo, MobilePay ja Apple Pay (iOs).

Rekisteröityneenä voit ostaa kerta-, kausi- ja sarjalippuja. Maksutavat ovat samat kuin ilman rekisteröitymistä, mutta voit tallentaa pankki- tai luottokortin tiedot sovellukseen. Rekisteröityessäsi syötä sähköpostiosoitteesi, luo salasana ja syötä puhelinnumerosi. Aktivoi tilisi sähköpostiisi lähetetystä linkistä.

Maksettaessa Mobiilimaksulla, Apple Pay:lla tai MobilePay:llä lisätään hintaan maksutapalisä 0,20 €.

Maksun jälkeen lippu ilmestyy Ostot-välilehdelle, jolla näkyvät kaikki lippusi. Yhdellä puhelimella voit ostaa useammankin kertalipun yhdessä matkustaville.

Kohdasta Tili löydät myös tietoa sovelluksesta: Yleistä lipuista ja Usein kysytyt kysymykset.

Sovelluksen on tehnyt IQ Payments Oy. Voit myös tutustua yrityksen tietosuojakäytäntöön.

Mobiililipun käyttäminen

Kerta- ja Duo-liput pitää aktivoida käyttöön 180 minuutin kuluessa ostoksesta (Nurmijärven kunnan sisäinen lippu 20 minuutin). Voit siis huoletta ostaa lipun valmiiksi autoa odottaessa. Aktivoitu mobiililippu näytetään bussiin noustaessa kuljettajalle, joka tarkistaa lipun voimassaolon. Lipussa on QR-koodin lisäksi näkyvillä jäljellä oleva voimassaoloaika. Pidä huoli siitä, että puhelimessa on virtaa koko matkan ajan.

Voit käyttää lippuasi silloinkin, kun internetyhteys ei ole käytössä. Sinun tulee kuitenkin olla kirjautuneena sovellukseen.

Mobiililipun rajoitukset

Mobiililipulla voi matkustaa Korsisaari-yhtiöiden ja alihankkijoiden ajamassa joukkoliikenteessä (M.B. Liikenne ja linjalla 45 Hyvinkään liikenne). Mikäli matka alkaa tai päättyy HSL-alueella, voit käyttää mobiilisovelluksen Duo-lippua. HSL:n matkakorttia tai muuta HSL-lippua ei voi käyttää matkan osamaksuna.