27.05.2024

Nurmijärven joukkoliikenteen uutisia

Kesälomien alku häämöttää ja kuun vaihde tuo mukanaan muutamia muutoksia joukkoliikenteeseen. Kokosimme yhteen ajankohtaiseen tulevat Nurmijärven joukkoliikenteen muutokset.

Korsisaari onnittelee kaikkia koulutien päättäviä ja valmistujia.

Nurmijärven joukkoliikenteen asiakaskysely

Viimeisellä kouluviikolla 27.-31.5.2024 Nurmijärven joukkoliikenteessä toteutetaan asiakaskysely. Kysely tehdään bussissa matkustaville asiakkaille, ja sen toteuttavat linja-autoissa kiertävät tutkimusavustajat. Bussissa kyselyyn voi vastata joko paperisen lomakkeen täyttämällä tai verkkolomakkeella skannaamalla QR-koodi.

Kouluvuosi päättyy ja kesäloma alkaa

Lauantaina 1.6. vietetään koulujen päättäjäisiä. Viimeisen kouluviikon ajan Nurmijärven joukkoliikenteen koululaisvuorot palvelevat normaalisti aikataulujen mukaisesti. On kuitenkin hyvä muistaa, että maanantaina 3.6. alkaa kesäaikataulut, jolloin koululaisvuorot jäävät kesätauolle. Myös Kivenkyydin palveluajat vaihtuvat kesäaikatauluihin.

Kampin laitureissa muutoksia

Maanantaista 3.6. lähtien Kampin terminaalissa on muutoksia Nurmijärven joukkoliikenteen lähtölaitureissa. Laituri 14 jää kokonaan pois käytöstä.

  • Laiturista 12 lähtevät vuorot Nurmijärven suuntaan
  • Laiturista 13 lähtevät vuorot Klaukkalan suuntaan
  • Laiturista 29 lähtevät kaikki vuorot klo 0.00-4.00 välillä

Linja 464 muuttuu U-vuoroksi

3.6.2024 alkaen linja 464 muuttuu U-linjaksi. Jatkossa pikavuoroilla (linjanumeron perässä kirjain X) ei voi edelleenkään matkustaa HSL:n lipuilla, eivätkä pikavuorot pysähdy kaikilla pysäkeillä. U-linjoilla (linjanumeron edessä kirjain U) HSL:n liput kelpaavat, kun matka tapahtuu kokonaisuudessaan HSL-alueella ja vuorot palvelevat kaikilla pysäkeillä.

Uimahallilippu

Nurmijärven joukkoliikenteessä on ollut mahdollisuus ostaa Korsisaari-sovelluksesta Uimahallilippu, jossa samalla lipulla matkustat Nurmijärven kunnan sisällä uimahallille ja pääset sisään uimahalliin. Uimahallilippu on myynnissä vielä perjantaihin asti, jonka jälkeen kokeilu päättyy toistaiseksi.

Oikein hyvää kesää kaikille ja onnittelut valmistuville!

Lisää ajankohtaista