Korsisaarelle Škoda Enyaq -sähkötaksi

Korsisaarelle on vihdoin tullut heinäkuussa ajoon sähkötaksi. Kyseessä on Škoda Enyaq -täyssähköauto. Škoda Enyaq on saanut Vuoden Auto Suomessa 2022 -palkinnon, ollen näin ensimmäinen arvostetun tittelin saanut täyssähköauto. Škoda Enyaqin sisätilojen suunnittelussa on painotettu erityisesti väljyyttä ja tavaratila on tilava Škoda-automalleille tyypilliseen tapaan. Näistä syistä johtuen auto soveltuu erinomaisesti taksiliikenteeseen, jossa sekä kuljettajan että matkustajien mukavuudella on merkitystä. Kalusto-osiostamme pääset katsomaan kuvat uudesta sähkötaksistamme.

Millaiset kommentit taksinkuljettaja antoi sähkötaksista?

Auto oli ehtinyt olemaan vasta päivän ajossa, kun pääsimme hieman kyselemään tunnelmia kuljettajalta. Ajomukavuudesta kuljettajalta ei tule mitään moitteita. Kuljettajan korvissa auton hiljaisuus hieman häiritsee, vanhan liiton automies kaipaa selkeästi moottorin hurinaa. Nyt korviin kantautuu vain renkaiden sulava rullaus tienpinnassa. Myöskään hallintapaneeli ja manuaalisten säätimien puute ei ainakaan vielä kerää kiitosta kuljettajalta. Hallintapaneelista joutuu ainakin alkuun etsimään asioita, paneelin omaksuminen tulee viemään aikaan. Kukaan ammattilainen ei halua, että asioita joutuu etsimään varsinkin kesken asiakasajon.

Miksi Korsisaarella ei ole enemmän sähkötakseja?

Koska me Korsisaarella olemme erikoistuneet esteettömiin kuljetuksiin, jotka vaativat autoilta reilua kokoa ja hissejä, on suurin osa autoistamme tilatakseja. Valitettavasti tällä hetkellä markkinoilla ei ole saatavilla täyssähköautollisia tila-autoja, jonka vuoksi niitä ei meilläkään ole.

Miten meiltä voi tilata sähköauton taksikuljetusta varten?

Jos sinulla on tarvetta taksikuljetukselle ja haluat erityisesti päästä sähkötaksin kyytiin, niin voit tilata taksin matkapalvelukeskuksesta soittamalla arkisin klo 7-17 välillä numeroon 09 274 6900, sähköpostilla kuljetukset@korsisaari.fi tai lähettämällä tarjouspyynnön. Muistathan mainita erikseen, että haluat nimenomaan sähkötaksin.

Sähkötaksimme kuuluu Taksin Helsingin välitysjärjestelmään, joten sieltä kautta tilattuna saattaa tuurilla saapua juuri meidän automme.

Sähkötaksi on myös esillä kalustoesittelyssä. Käy katsomassa kuvat, niin näet, millainen auto on kyseessä.