02.04.2024

Korsisaaren uudet verkkosivut

Alkusyksystä kysyimme mielipiteitänne verkkosivuistamme. Kerroitte mitä voisimme tehdä paremmin ja mikä sivuillamme toimii. Nyt toiveet on luettu, pureskeltu ja huomioitu. Uudet verkkosivumme ovat tänään kokonaisuudessaan julkaistu.

Alkuvuodesta avasimme uuden verkkokauppamme, kun saimme kevään Kukkamarkkinat -retken myyntiin. Joko sinulla on liput ostettuna? Koko alkuvuoden olemme uusien sivujen kimpussa ahertaneet ja vihdoin on niin valmista, että voimme ne julkaista.

Mitä uutta on verkkosivuilla?

Joukkoliikenteen aikataulut ovat jatkossa löydättävissä aikatauluhaun kautta. Edelleen reittivalintojen alta löytyy tulostettavat perinteiset aikataulut niille, jotka niitä edelleen tarvitsevat. Uudistuksen myötä selkeytimme reittikarttojen esitystapaa.

Olemme selkeyttäneet lipputuotteiden luetteloa ja ohjeita matkustajalle -osiota, jotta tieto olisi helpommin saavutettavissa.

Kiinnostaako, miksi ihmiset viihtyvät Korsisaarella töissä? Olemme koonneet muutamien kuljettajien ajatuksia, miten he ovat alalle päätyneet ja miksi viihtyvät Korsisaarella. Käy lukemassa miksi Ulla, Ari, Samwel ja Anu viihtyvät Korsisaarella.

Ajankohtaiset löytyvät jatkossakin, mutta tiedontulvaa helpottaaksemme on liikennetiedotteet, joista saadaan ennakkoon tieto, erotettu omaksi kokonaisuudekseen.

Osa uusista ominaisuuksista on vielä testausvaiheessa, joten niistä lisää sitten myöhemmin, kun testit saadaan valmiiksi.

Huomaatko jotain, joka ei toimi? Laita meille palautetta, jotta voimme korjata ongelman pois.

Mitä mieltä olet, miten onnistuimme uudistuksessa?

Lisää ajankohtaista

  • Työmatkakulut verotukseen
    Mietitkö mistä löydät vuoden 2023 joukkoliikenteen työmatkakulut? Suurimmalla osalla suomalaisista esitäytetyt veroilmoitukset toimitetaan virtuaaliseen tai perinteiseen postilaatikkoon maalis-huhtikuussa 2024. Korjauksien määräpäivät ovat yleisemmin toukokuussa.
  • Kivenkyyti – asiakastyytyväisyyskysely
    Kivenkyydin asiakastyytyväisyyskysely on käynnissä. Kyselyyn voi vastata 13.3.-3.4.2024 välisenä aikana.
  • Uusi uimahallilippu
    Korsisaaren sovellukseen on tänään tullut uusi yhdistelmälippu. Uusi lippu yhdistää joukkoliikenteen lipun ja uimahallin sisäänpääsyn.