11.11. sinkkujen päivä — matkusta hyvinvointia

Matkusta sinkkujen päivänä Nurmijärven joukkoliikenteessä Korsisaaren mobiilisovelluksen kertalipuilla ja samalla matkustat hyvinvointia itsellesi. Kunhan olet tilannut Korsisaaren joukkoliikenteen uutiskirjeen, olet mukana arvonnassa.

Sinkkujen päivänä lauantaina 11.11. Korsisaaren mobiilisovelluksessa saat kaikista kertalipuista euron alennuksen normaalihinnoista.

  • Kertalippu 5,80 € (norm. 6,80 €)
  • Yölippu 14,20 € (norm. 15,20 €)
  • Perhelippu 10,60 € (norm. 11,60 €)
  • Duo-lippu 10 € (norm. 11 €)

Miten se hyvinvointi sitten matkustetaan?

Jokainen 11.11. lauantain aikana mobiilisovelluksesta ostettu kertalippu kerryttää yhteistä rahapottia 1 €:lla. Saavutetulla rahapotilla hankitaan keilausvuoroja (arvo 36 €/vuoro) Nurmijärven Bowling Corner & Billiard -hallille. Keilausvuorot arvotaan viikolla 47 (20.–24.11.2023) kaikkien Nurmijärven joukkoliikenteen uutiskirjeen tilaajien kesken. Jokainen voittaja voi itse valita, miten, milloin ja kenen kanssa haluaa tuon palkinnon lunastaa.

Puuttuuko sinulta puhelimesta vielä Korsisaari-mobiilisovellus?

Korsisaaren mobiilisovellus on ladattavissa älypuhelimiin Google Play ja App Store -sovelluskaupoista. Sovelluksesta pystyt ostamaan kerta-, sarja- ja kausilippuja. Sovelluksesta löydät myös perhe- ja duo-liput. Sovelluksen Liikenne-osiosta löydät kaikki Nurmijärven joukkoliikenteen ajankohtaiset tiedotteet. Sallimalla sovelluksessa ilmoitukset, saat puhelimesi lukitusnäytölle viestin, kun uusi ajankohtainen tiedote julkaistaan.

Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari
Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari

Miksi tilata Korsisaaren joukkoliikenteen uutiskirje?

Korsisaaren joukkoliikenteen uutiskirjeen tilaajana saat ilmoittamaasi sähköpostiin kaikki Nurmijärven joukkoliikenteen ajankohtaiset tiedotteet. Saat ennakkoon tietoosi tulevat joukkoliikenteen kampanjat ja muutokset liikenteessä, kuten aikataulukausien vaihdokset ja pyhäpäivien poikkeusliikennöinnit.

Mikä ihmeen sinkkujen päivä?

Sinkkujen päivä on lähtöisin Aasiasta, jossa päivä on alun perin ollut vastaveto ystävänpäivälle. Päivä, jolloin lahjoja ei osteta toisille, vaan itselle. Nyt onkin hyvä syy vielä hetkeksi jättää joululahja-ajatukset sivuun ja miettiä itseään.

Arvonnan säännöt ja palkinnon lunastus

Palkinnon voittaja(t) arvotaan kaikkien 13.11.2023 mennessä Korsisaaren joukkoliikenteen uutiskirjeen tilaajien kesken. Arvonta suoritetaan viikon 47 (20.–24.11.2023) aikana. Voittajiin otetaan yhteyttä samaan sähköpostiin, kuin mihin uutiskirje on tilattu. Korsisaarella on oikeus julkaista voittajan etunimet arvonnan jälkeen verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Palkinnon arvo on 36 €, jolla saa esimerkiksi perjantaina tai lauantaina yhden (1) tunnin hohtokeilausvuoron. Palkinto ei sisällä kenkävuokria. Voitto on lunastettavissa kirjeessä mainittujen ohjeiden mukaan Nurmijärven Bowling Corner & Billiard -hallin asiakaspalvelussa yhden (1) vuoden kuluessa voitosta.