Päiväretket

– edulliset ja helpot retket ryhmässä matkustaville

Korsisaaren päiväretket ovat helppo tapa lähteä viettämään mukavaa aikaa oman ryhmän kesken. Olemme koonneet teille valmiiksi mietittyjä paketteja, jossa on valmiiksi laskettu alustava aikataulu. Meillä on vuosien kokemus retkien ja kuljetuksien järjestämisestä. Päiväretkemme ovat aina olleet kysyttyjä ja saaneet paljon positiivista palautetta. Päiväretkille osallistuneiden asiakkaiden meille antama arvosana on 4,8/5. Voimme luvata onnistuneen ja iloisen päivän, kun lähdette meidän kanssa retkelle. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja osaavia tilausajokuljettajia.

Teidän matkavastaavien ja ryhmäläisten työtä helpottaaksemme olemme laatineet jokaiselle retkelle kokemuksiemme perusteella alustavan aikataulun. Tarjoamme avaimet käteen -paketin, joka sisältää kaiken mahdollisen. Teidän tehtäväksenne jää vain nauttia toistenne seurasta, tasaisesta kyydistä ja retken nähtävyyksistä.

Päiväretkien aikataulut on laskettu siten, että lähtöpaikka on Keski-Uudellamaalla tai pääkaupunkiseudulla. Lähtöpaikka voi olla muuallakin, mutta tällä voi olla vaikutuksia aikatauluun.

Päiväretket sisältävät:

  • osaavan henkilökunnan ammattitaidon, suunnittelun ja aikataulutuksen
  • säännöllisesti huolletun ja siistin linja-auton
  • ammattitaitoisen ja luotettavan kuljettajan
  • sisäänpääsymaksut, opastukset, suunnitellut ruokailut ja kahvit retken aikana

Onko teillä mielessä joku toinen päiväretki kohde, jota ei löydy valmiista paketeista?

Ei hätää, ole yhteydessä myyntiimme, niin suunnitellaan yhdessä teidän näköinen retki. Me hoidamme yhteydenpidon yhteistyökumppaneihin, joten teille jää vain yhteydenpito retkeläisten kesken. Löydät myös sivuiltamme päiväretkien peruutusehdot. Pääset matkanjohtaja helpolla, kun annat meidän hoitaa kaikki käytännönjärjestelyt.

Onko vaikeuksia saada päiväretket vaatima henkilömäärä kokoon?

Yleensä päiväretkien minimi henkilömäärä on 25 henkeä. Jos teiltä ei meinaa ihan niin isoa porukkaa löytyä, voitte käydä tutustumassa myös tapahtumakuljetuksiimme. Olisiko siellä myynnissä joku teidän ryhmälle sopiva tapahtuma, johon voisitte mennä yhteiskuljetuksella muiden kanssa.

Tilaamalla uutiskirjeemme, pääset ensimmäisten joukossa kuulemaan uusista päiväretkistä ja Korsisaaren kuulumisista. Lähetämme kirjeitä muutaman kerran vuodessa, joten mitään sähköposti tulvaa ei ole luvassa.

Päiväretket – myynti

(09) 8789 9050
myynti@korsisaari.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää